event-310511 event-310511

Urheilu ja liikunta, Lasten tapahtumat, Muut

Extremerun 2023


Järjestäjä:Extremerun Oy
Paikka:Tahko
Osoite:Sääskiniementie 560
Nilsiä
Pääsymaksu:
Lähde:Tapahtumainfo

Extremerun 2023

VuoTden 2023 varmistuneet Extremerun paikat ovat Tahko ja Lahti. Lahdessa on aikuisten sarjan lisäksi erikseen lasten extremerun, jota Tahkolla ei ole.

Saksassa ilmiöksi noussut formaatti toteutettiin ensikerran Suomessa toukokuussa 2010. Ensikerrasta suuren suosion saanut tapahtuma tuli Suomeen jäädäkseen.

ExtremeRun on hyvän mielen juoksutapahtuma, joka on liikuttanut ja viihdyttänyt kaiken kuntoisia suomalaisia jo vuodesta 2010. ExtremeRun järjestetään usealla eri paikkakunnalla ympäri Suomen ja tapahtumiin osallistuu yhteensä noin 10 000 osallistujaa vuosittain.

Radoilla juoksijoita odottavat muun muassa yli kymmenen metriä korkeat "Goljatin portaat", ylitettävät autonromut, vaahto- ja vesiesteet ja läpi ryömittävät putket. Näyttäviä esteitä tärkeämpää on kuitenkin liikunnan ilo ja hyvä fiilis.
ExtremeRun-tapahtumien tarkoituksena on saada kaikki liikkumaan ja pitää hauskaa. Voit päättää, osallistutko kilpa- vai hupisarjaan ja edetä haluamasi matkan haluamallasi vauhdilla. Pukeutua voit sporttisesti tai hauskasti. Tärkeintä on, että olet mukana.

Vuonna 2016 ensi kertaa järjestetty Lasten ExtremeRun sai huikean suosion ja lapset pääsevät tänäkin vuonna radalle Tahkoa lukuunottamatta heti aikuisten kisaa seuraavana päivänä. Osallistuminen ExtremeRuniin tekee hyvää niin aikuisille kuin perheen pienimmille - tapahtumilla kerätään rahaa liikuntarajoitteisille lapsille

Kommentoi tapahtumaa (0)