event-263338 event-263338

E-tapahtumat

Lasse Heikkilä 60 vuotta -juhlakonsertti


Järjestäjä:TikettiStream
Paikka:TikettiStream
Osoite:
Pääsymaksu:alk.25

Lähde:Tiketti

Lasse Heikkilä 60 vuotta -juhlakonsertti

Striimi on peruuntunut.

Lipun voi palauttaa 20.2.2023 saakka osoitteessa www.tiketti.fi/palautalippuja.

Livekonsertti Tampere-talossa toteutuu. Konsertin liput eivät ole myynnissä Tiketissä eikä stream-lippu käy livekonserttiin. Lisätietoja livekonsertin lipuista täältä.

***


Säveltäjä Lasse Heikkilän 60-vuotis juhlakonsertti Tampere-talossa

Lasse Heikkilän 60-vuotisjuhlakonsertti tarjoaa historiallisen läpileikkauksen ja monipuolisen kattauksen yhden suomalaisen hengellisen musiikin tunnetuimman säveltäjän tuotannosta. Luojaa, luontoa ja isänmaata rakastava Heikkilä on neljän vuosikymmenen ajan kirjoittanut satoja lauluja, joista lukuisat ovat menestyneet myös maailmalla. Suomalaisista säveltäjistä hänen laulujaan on kautta aikojen eniten käännetty muille kielille.

Ystävien ja kollegojen into järjestää juhlakonsertti on liikuttavaa. Olisi hienoa, jos tulet mukaan livenä tai striimin välityksellä, kommentoi Lasse Heikkilä.

Heikkilän rakastettuja lauluja tulkitsee joukko huippuartisteja mm. Pentti Hietanen, Saila, Joonatan Rautio ja Jaana Pöllänen. Lisäksi lavalle nousee kasarigospelin komeetta Gospel Power. Musiikkiteatteri Valkia tuo tuulahduksen Heikkilän laajasta musikaalituotannosta. Mukana yllätysvieraita.

Juhlakonsertin juontaa Leevi Ahopelto ja suurta orkesteria johtaa Lehari Kaustel.

Konsertin tuottaa Tampere-talo.
HUOM! Lippu oikeuttaa live streamin ja sen tallenteen katsomíseen. Lipulla ei pääsyä paikan päälle Tampere-talolle.

Kommentoi tapahtumaa (0)