event-314941 event-314941

Teatteri ja ooppera

Ella ja kaverit teatterissaJärjestäjä:Tikkurilan Teatteri
Paikka:Raatikko
Osoite:Silkkitehtaantie 5
01300 VANTAA Vantaa
Pääsymaksu:10

Lähde:Netticket

Ella ja kaverit teatterissa

Ella ja kaverit teatterissa

Ella ja kaverit seikkailevat tällä kertaa teatterin parissa, kun heidän opettajansa saa tehtäväkseen valmistaa koulun juhlaan esityksen. Kaikki ei tietenkään mene ihan niin kuin opettaja toivoisi, mutta onneksi Ellalla ja kavereilla on ainakin hauskaa.

Käsikirjoitus: perustuu Timo Parvelan lastenkirjoihin
Dramatisointi: Minna-Stiina Saaristo-Vellinki
Ohjaus: Tuukka Tiihonen
Rooleissa: Venla Honkanen, Nooa Huttunen, Jadessa Jokinen, Saara Moijanen, Ida Nyberg, Veydant Pachhandara, Unna Rautajuuri, Elsa Tossavainen, Miisa Vilppoja

Kesto n. 1 h

Esitykset:
LA 27.5. klo 17.00
SU 28.5. klo 12.00

Esityspaikka: Tanssiteatteri Raatikko, Silkkitehtaantie 5, 01300 Vantaa

Tikkurilan Teatteri- ja Sirkuskoulu on Tikkurilan Teatteri ry:n ylläpitämä yksityinen esittävän taiteen koulu, joka antaa taiteen perusopetuslain mukaista opetusta teatteri- ja sirkustaiteessa. Opetus tapahtuu eri puolilla Vantaata. Teatteritaiteen perusopetus aloitettiin vuonna 1994, ja sirkustaiteen perusopetusta on annettu vuodesta 1998.

Teatteri- ja sirkustaiteen opetuksessa käytetään taiteen perusopetuksen laajan oppimäärän mukaista opetussuunnitelmaa. Taiteen perusopetus on tavoitteellista, tasolta toiselle etenevää ensisijaisesti lapsille ja nuorille järjestettävää eri taiteenalojen opetusta.

Kommentoi tapahtumaa (0)