event-314938 event-314938

Teatteri ja ooppera

Liisa Ihmemaassa


Järjestäjä:Tikkurilan Teatteri
Paikka:Silkkisali
Osoite:Silkkitehtaantie 5
01300 VANTAA Vantaa
Pääsymaksu:10

Lähde:Netticket

Liisa Ihmemaassa

Liisa Ihmemaassa

Liisa harrastaa voimistelua, sählyä ja viulunsoittoa. Hän opiskelee ahkerasti matikkaa, äikkää ja samalla pänttää kokeisiin. Hänen on onnistuttava ja oltava paras! Ei saa luovuttaa. Pitää olla tehokas ja nukkua tarpeeksi, koska vain silloin jaksaa treenata ja opiskella.

Mutta eräänä iltana, kun Liisa yrittää suoriutua läksyistä ja harrastuksista, kaikki menee sekaisin. Koulukirjan Kani herää henkiin ja Liisa lähtee seuraamaan kania ja putoaa Ihmemaahan. Siellä hän näkee vilauksen ihanasta puutarhasta, jota lähtee etsimään. Matkalla hän kohtaa mitä kummallisimpia olentoja, joilla kaikilla on sanat ja tavat sekaisin. Liisa yrittää selvittää, mistä on kyse ja kuinka koko touhuun saataisiin joku järki.

Lopulta Liisa käsittää, että hänellä on valta saada maailma järjestykseen vain heilauttamalla koko sekamelskaisen porukan paidanhelmallaan kumoon. Liisa ymmärtää, mikä elämässä on tärkeää ja olennaista. Ehkä se ei aina haittaa, jos jää yhdet harjoitukset välistä ja jos ei muista ihan jokaista järvikalaa ulkoa.

Käsikirjoitus: Lewis Carroll
Dramatisointi: Hanna Ryti
Ohjaus: Sanna Liski
Rooleissa: Viivi Alakoski, Sohvi Auvinen, Taika Halpin, Madde Hyytiä, Airi Ihalainen, Moona Kauranne, Lisa Kylkilahti, Fiona Lilleberg,Onni Mielonen, Anni Nurmi, Kerttu Suonperä, Ava Tiainen

Kesto n. 1 h

Esitykset:
LA 20.5. klo 20.00
LA 27.5. klo 17.00

Esityspaikka: Teatteri Vantaa, Tikkurilantie 44, 01300 Vantaa

Tikkurilan Teatteri- ja Sirkuskoulu on Tikkurilan Teatteri ry:n ylläpitämä yksityinen esittävän taiteen koulu, joka antaa taiteen perusopetuslain mukaista opetusta teatteri- ja sirkustaiteessa. Opetus tapahtuu eri puolilla Vantaata. Teatteritaiteen perusopetus aloitettiin vuonna 1994, ja sirkustaiteen perusopetusta on annettu vuodesta 1998.

Teatteri- ja sirkustaiteen opetuksessa käytetään taiteen perusopetuksen laajan oppimäärän mukaista opetussuunnitelmaa. Taiteen perusopetus on tavoitteellista, tasolta toiselle etenevää ensisijaisesti lapsille ja nuorille järjestettävää eri taiteenalojen opetusta.

Kommentoi tapahtumaa (0)