event-314939 event-314939

Teatteri ja ooppera

Pikku Prinssi


Järjestäjä:Tikkurilan Teatteri
Paikka:Silkkisali
Osoite:Silkkitehtaantie 5
01300 VANTAA Vantaa
Pääsymaksu:10

Lähde:Netticket

Pikku Prinssi

Pikku Prinssi

Pikku Prinssi on näyttämöllinen runoelma elämän tärkeistä asioista: rakkaudesta, ystävyydestä, ilosta ja onnellisuudesta. Aikuisten maailmassa nämä ovat tyystin unohtuneet, tilalle on tullut jotain muuta paljon tärkeämpää kuten raha, valta ja materia.

Pikku prinssi saa oman ihmettelynsä kautta pohtimaan sitä, mikä onkaan se ydin, joka tekee meidät loppujen lopuksi onnelliseksi ja luo elämälle merkityksen.

Käsikirjoitus: Antoine de Saint-Exupéry
Dramatisointi: Riikka Herva
Ohjaus: Sanna Liski
Rooleissa: Mia Keinänen, Unna Piispanen, Nea Ruutiainen, Milja Tossavainen, Hilla Virtanen, Emil Winnett

Kesto n. 1 h

Esitykset:
LA 20.5. klo 17.30
LA 27.5. klo 15.00

Esityspaikka: Teatteri Vantaa, Tikkurilantie 44, 01300 Vantaa

Tikkurilan Teatteri- ja Sirkuskoulu on Tikkurilan Teatteri ry:n ylläpitämä yksityinen esittävän taiteen koulu, joka antaa taiteen perusopetuslain mukaista opetusta teatteri- ja sirkustaiteessa. Opetus tapahtuu eri puolilla Vantaata. Teatteritaiteen perusopetus aloitettiin vuonna 1994, ja sirkustaiteen perusopetusta on annettu vuodesta 1998.

Teatteri- ja sirkustaiteen opetuksessa käytetään taiteen perusopetuksen laajan oppimäärän mukaista opetussuunnitelmaa. Taiteen perusopetus on tavoitteellista, tasolta toiselle etenevää ensisijaisesti lapsille ja nuorille järjestettävää eri taiteenalojen opetusta.

Kommentoi tapahtumaa (0)