event-296745 event-296745

Musiikki, Tanssi, Urheilu ja liikunta, Messut ja markkinat

Arska Festival


Järjestäjä:Kalajoen lentokenttä
Paikka:Kalajoen lentokenttä
Osoite:Hiekkasärkät
Kalajoki
Pääsymaksu:
Lähde:Tiketti

Arska Festival

Arska Festival - Kalajoen Juhannus 2023 - LIPUT & INFO

Arska Festival tuo kesän suosituimmat bileet takaisin Kalajoen alueelle, "Kalajoen juhannus on LEGENDA!" , 23.-24. kesäkuuta Hiekkasärkkien Areenalla ja lentokentällä.

Valot, laserit, erikoistehosteet, kymmeniä artisteja ja musiikkia vaikka 10 000 kävijälle! Wheelspeeders vastaa festivaaleilla autoilu aktiviteeteista. Alueella nähdään Fast and Furious kiihdytysrata, Burnout ja Tokyo Drift -tyylistä ajelua kiitoradalla, ja se on avoin jokaiselle autoalan harrastajalle. Alueella on lapsiperheille ajanvietettä ja aktiviteettia molempina päivinä!

Festivaalitapahtuma on monelle eri kohderyhmälle sopiva tilaisuus, josta löytyy monipuolista ohjelmaa, toimintaa, aktiviteettejä ja tapahtumasisältöä aivan jokaiselle! Organisaatiomme tulee järjestämään kaikkien aikojen suurimman festivaalityyppisen tapahtuman Kalajoen lentokentällä ja lentokentän läheisyydessä.

Nyt myynnissä edulliset Early Bird -liput!

FESTIVAALITIEDOT

Pe 23.6.2023
La 24.6.2023

Festivaalin sijainti
Kalajoki Airfield, 85100 Kalajoki

TAPAHTUMA SISÄLTÄÄ

Kalajoella tuntuva festivaalitilaisuus ja markkinapäivät: Kutsumme kaikki paikalliset ja lähellä olevat yritykset mukaan tapahtumaan, sekä tietenkin tuemme heidän toimintaansa.

Aktiviteetit ja tanssiesitykset: Tapahtumassa lavalle nousee taidokas ja näyttävä tanssiryhmä, joka viihdyttää yleisöä ja autourheiluihmisiä katseenkääntävillä ohjelmanumeroilla.

MUSIIKKIFESTIVAALIT

Tapahtuma-alueella soi musiikki aina aamupäivästä iltamyöhään. Tapahtumassa on mukana suosituimpia artisteja, kuten Kube (joka juhlii 10-vuotista uraansa).
Kutsumme lisäksi festivaaleille esiintymään sekä julkisia että paikallisia rock-bändejä, DJ:tä ja artisteja.

Michael Monroe
Kube
Mäkki
Lavaredo
Afrodisiac
WindyAss
Flatline Rockers
BackBurner
Furs on Rock
Docktör's Sons
Rocky Rambos

Lisää esiintyjiä julkaistaan vuoden 2023 aikana.

ALUSTAVA AIKATAULU

KLO 08.00 Alkuvalmistelut

KLO 12.00 Tapahtuma avoinna
KLO 12-22 Musiikki, näytökset, esitykset, markkinapäivät
KLO 22-02 (K18!) Musiikkifestivaali yöhön saakka

AUTOILIJOILLE

Olemme toimineet vuodesta 2014 autoalan tapahtumajärjestäjänä. Nyt haluammekin tuoda PK-seudulta hieman pidemmälle, Pohjois-Pohjanmaalle, meidän harrastus- ja toimintakulttuuriamme. Tuomme aurinkoiseen Kalajoen kesäkaupunkiin koko Suomen siisteimmän ja ikimuistoisimman festivaalitapahtuman, autoteemalla piristettynä.

Juhannus on kaikille meille suuri juhlan aika, joten juhlitaan sitä yhdessä, myös autoteeman mukaisesti. Se tulee olemaan festivaalitapahtuman mielenkiintoisimpia vetonauloja!

Festivaaleilla ei ainoastaan nähdä upeaa autonäyttelyä, vaan paikalla pääsee myös seuraamaan, ja rohkeimmat osallistumaan, Fast & Furious, sekä Tokyo Drift -elokuvia muistuttavaan teemapäivään, joka tulee sisältämään kattavaa autourheilua Kalajoen lentokentän kiitoradalla.

Autoalan harrastajille tämä on kuin aivan omanlaisensa ”Disney Land”

Lisätietoja:
Instagram | Facebook-tapahtuma | Facebook-sivu | YoutubeTapahtuma on ikärajaton klo 22 asti, mutta alaikäisiä kehotetaan tulemaan omien vanhempien kanssa.
Ikäraja tapahtumalueella K-18 klo 22-02 molempina päivinä.

14-vuotiaat ja alle ilmaiseksi huoltajan seurassa.

Kahden päivän lippu vaihdetaan rannekkeeseen.

HUOM! Pyörätuolilla rajallinen pääsy tapahtuma-alueelle.

Tapahtuma on alunperin ollut WLS Juhannus Festival 2023 nimellä. Nimi muuttui Arska Festival - Kalajoen Juhannus 2023. Liput käy sellaisenaan uudella nimellä varustettuun tapahtumaan.

Kommentoi tapahtumaa (0)