event-316012 event-316012

Lasten tapahtumat

KRA:FT LESSON 3


Järjestäjä:KRA:FT
Paikka:Kantakrouvi
Osoite:Uusikatu 23
90100 Oulu
Pääsymaksu:9.0

Lähde:Lippu.fi

KRA:FT LESSON 3

Kesä polkaistaan käyntiin ryminällä, kun raskaan konemusiikin clubi KRA:FT valtaa Kantakrouvin Oulussa! Opetussuunnitelman mukaisesti luvassa on kolmas oppitunti rouheamman saundin saloihin. Totuttuun tyyliin tiskiin täräytetään jälleen sellainen audiovisuaalinen ilotulitus, jota harvemmin näillä perillä nähdään!

Läksytystä vierasosastolta jakelemassa MACIO, jota voidaan kiistatta pitää yhtenä kotimaan kovimmista Hard Dance nimistä. Toisena vieraana nähdään Hardcore -piireissä mainetta viikatteen lailla niittänyt SASHA F, jolta tällä kertaa luvassa tiukkaa technopiiskausta. Illan kolmas vieras SARELL tunnetaan menevästä hardtechnostaan, josta vauhtia ei takuulla puutu. Hän on toiminut aktiivisesti myös tuottajana, ja miehen biisejä on julkaistu useammalla ulkomaisella levy-yhtiöllä. Lesson 3 tukiopetuksesta vastuun kantaa KRA:FT -tiimin omat kiveksen kovat Mr. STARK ja HISTEC.

Hinnaltaan edullisempia Early Bird-ennakkolippuja myynnissä rajoitettu määrä ja lippujen myynti päättyy viimeistään 7.5.2023.

Lisätietoa tapahtumasta sekä artisteista päivitellään KRA:FT LESSONS -Facebook ja Instagram sivuille.

Kommentoi tapahtumaa (0)