event-296740 event-296740

Musiikki, Messut ja markkinat

Rockfest 2023


Järjestäjä:Hyvinkään lentokenttä
Paikka:Hyvinkään lentokenttä
Osoite:Lentokentäntie 50
05820 Hyvinkää
Pääsymaksu:
Lähde:Tiketti

Rockfest 2023

ROCKFEST 2023 - LIPUT & INFO

Suomen suurin rock-festivaali Rockfest Hyvinkään lentokentällä starttaa festivaalikesän 8.-10.6.2023.
Kolmena päivänä soivat kolmella lavalla rock ja metalli 30 esiintyjän voimin.

Rockfestin pääesiintyjinä maailmanluokan rock-mammutit
Rockfest julkistaa nyt lauantain pääesiintyjän ja liudan isoja rock-nimiä. Festivaalilla nähdään livenä maailmanluokan rock-yhtye Volbeat, yhdysvaltalainen bluesia ja heavy metallia yhdistelevä Danzig ja Ruotsin menestynein stadionluokan garagerock-bändi The Hellacopters. Jo aiemmin julkistettuja rock-jättiläisiä ovat hardrock-legenda Def Leppard, amerikkalainen rock-ikoni Mötley Crüe ja paluun lavoille tekevä yksi kaikkien aikojen suurin metallibändi Pantera.

Kiinnostavia muita kansainvälisiä artisteja Muita ulkomaisia vieraita ovat Suomessa loppuunmyytyjä keikkoja soittanut ranskalainen kokeilevaa metallia esittävä Igorrr, ruotsalainen glam-rock -yhtye Crashdïet, hillittömästä rock-show’staan mainetta niittänyt ruotsalainen Nestor ja kanadalainen rock-duo Cleopatrick.

Lisää kotimaisia rock- ja metallitekijöitä
Kotimaista metalliosaamista Rockfestissä edustavat Noora Louhimon johtama power metal -yhtye Battle Beast, industrial metal -yhtye Turmion Kätilöt, taidokkaista lyriikoistaan tunnettu melodisen doom- ja death -metallin eturivin tekijä Swallow the Sun, paluun tehnyt kulttibändi Xysma, vaihtoehtorockin tuore tulokas Block of Flats, 30-vuotisen uran tehnyt grindcore-yhtye Rotten Sound, kansainvälisesti menestynyt power metal -yhtye Stratovarius ja bluegrass-versioita tunnetuista rock- ja metallikappaleista esittävä Steve ’n’ Seagulls.

Torstai
Pantera, Rancid, VV, Battle Beast, Monster Magnet, Sick of It All, Steve ‘n Seagulls, Swallow The Sun, Santa Cruz

Perjantai

Def Leppard, Mötley Crüe, Testament, Stratovarius, Stam1na, Escape the Fate, Von Hertzen Brothers, The 69 Eyes, Cleopatrick, Nestor, Crashdïet

Lauantai

Volbeat, Danzig, The Hellacopters, Beast in Black, Igorrr, Popeda, Turmion Kätilöt, Michael Monroe, Rotten Sound, Xysma, Block Of Flats

Kaikki lipputyypit myynnissä nyt!

Facebook | Instagram @therockfestFestivaali on K-18.
Lippujen varausaika 2 päivää.
Kaikki liput vaihdetaan rannekkeisiin.
Lipun ostaneiden asiakkaiden yhteystiedot luovutetaan järjestäjälle tiedottamista / ohjeistamista varten.

VIP-LIPPU SISÄLTÄÄ:
Sisäänpääsyn festivaalialueelle sekä VIP-alueelle, josta on näkymä päälavalle. VIP-alueella asiakkaita palvelevat VIP-hostit, omat anniskelupisteet sekä wc-tilat. VIP-lippuun kuuluu yksi ruokailu per päivä. VIP-lippu vaihdetaan passiksi ja rannekkeeksi, ja se sisältää narikkapalvelun.

PREMIUM-LIPPU SISÄLTÄÄ:
Sisäänpääsyn festivaalialueelle sekä Premium-alueelle, josta on näkymä päälavalle. Premium alueella asiakkaita palvelevat omat anniskelupisteet sekä wc-tilat. Premium-lippu vaihdetaan passiksi ja rannekkeeksi, ja se sisältää narikkapalvelun.

SAAVUTETTAVUUS
Avustajan pääsee aina tapahtumaan veloituksetta, mutta avustettavan on ostettava pääsylippu.
Myynnissä oleva ”pyörätuolilippu” on tarkoitettu vain pyörätuolia käyttävälle asiakkaalle. Muut asiakkaat, jotka tarvitsevat avustajaa päivittäiseen toimintaansa ostavat tavallisen pääsylipun. Avustajakäytännöistä voit lukea lisää täältä.

ROCKFEST SHUTTLEBUSSIT
Rockfestin shuttlebussit kuljettavat festarikävijät sujuvasti paikasta toiseen tapahtuman aikana. Rockfestin shuttlekuljetukset liikennöivät joka festaripäivä non stoppina seuraavia reittejä:
Hyvinkään keskustasta -> tapahtuma-alueelle
Rautatieasemalta keskustan kautta -> Rockfestin leirintäalueelle

Shuttlebusseihin on ennakkomyynnissä 3 päivän lippuja 20 €, joilla matkustat rajattomasti Rockfestin shuttlebusseissa torstain 8.6. – sunnuntain 10.6. välisen ajan.
Paikan päällä on myynnissä kolmen päivän lipun lisäksi päivälippuja sekä kertalippuja.

MAJOITUS - ROCKFESTIN LEIRINTÄALUE

Rockfestin leirintäalue on tilapäinen, festivaalikäyttöön rakennettu leirintäalue, joka sijaitsee aivan festivaalialueen vieressä.
Jokaisella Rockfestin leirintäalueella majoittuvalla, sekä siellä vierailevalla tulee olla leirintäranneke. Ranneke ostetaan majoituspaikan lisäksi.

Huomioithan että jokaisella leirinnän asiakkaalla tulee olla myös voimassa oleva Rockfest festivaaliranneke
Lisätietoa leirintäalueesta ja tuotteista: www.rockfest.fi

LEIRINTÄRANNEKE (25 €/hlö)
Leirintälippu sisältää sisäänpääsyn leirintäalueelle.
Jokaisella leirintäasiakkaalla tulee olla oma leirintäranneke sekä festivaalilippu, joka on voimassa majoittumispäivästä tapahtuman loppuun asti.
Leirintälippu vaihdetaan rannekkeeseen leirinnän sisäänkäynnillä, ja se on henkilökohtainen.

ROCKBOX-MAJOITUS (375 €)
ROCKBOX-mökki sisältää sängyt ja patjat kahdelle hengelle! ROCKBOX-mökki on kevytrakenteinen, puinen, lukittava majoitusmökki leirintäalueella.
Majoite sisältää Pienen jääkaapin ja majoituksessa on pistorasia, joka mahdollistaa esimerkiksi puhelimen lataamisen.
ROCKBOXIIN on mahdollista ostaa Halutessasi petivaatteet ja lakanat lisämaksusta (25 €/hlö), ROCKBOXIN oston yhteydessä. Lisäpalveluita ei voi ostaa irrallisena ja yksittäin, jotta tiedämme, mihin toimitamme lisätuotteet.

ROCK-TELTTA (375 €)
Rockteltat ovat helppoja, puolijoukkuetelttamaisia, siistejä majoitusratkaisuja isommallekin kaveriporukalle! Teltta on valmiiksi pystytetty, ja se on lukittavissa.
Yhdessä teltassa majoittuu mukavasti sänkyjen kanssa 5 henkeä tai omilla patjoilla 12 henkeä.
Rock-telttaan on mahdollista ostaa max. 5 kpl retkisänkyjä lisämaksusta (25 €/hlö), teltan oston yhteydessä. Sänkyjä ei voi ostaa irrallisena ja yksittäin, jotta tiedämme, mihin telttaan ja kuinka monta sänkyä tulee pystyttää.

PREMIUM ROCK-TELTTA (590 €)
Premium rock-teltta sisältää kahden hengen majoituksen sisustetussa luksusteltassa.
Valmiiksi pystytetyssä teltassa on sängyt, petivaatteet sekä lakanat kahdelle hengelle. Lippuun sisältyy myös autopaikka leirintäalueelta sekä aamiaisboxin kahdelle hengelle.
Teltassa on myös mahdollista majoittua myös useamman hengen voimin. Lisähenkilöt erillismaksusta (150€/hlö) lipunoston yhteydessä. Majoittujien maksimimäärä teltassa on neljä henkilöä.


TELTTAPAIKKA OMALLE TELTALLE (55 €)
Telttapaikka-lipulla voi tuoda ja pystyttää oman teltan Rockfestin leirintäalueelle. Lippu on telttakohtainen, eli vaikka samassa teltassa majoittuisi kolme ihmistä, tarvitsee ryhmän ostaa vain yksi telttapaikka.

KARAVAANIPAIKKA (sähkötön 80 € / sähköllä 145 €)
Karavaanipaikka-lipulla voi tuoda Rockfestin leirintään karavaanikulkuneuvon (karavaaniauto, karavaanivaunu + vetoauto, retkeilypaku tms).
Myynnissä sähkötön sekä sähköllisiä karavaanipaikkoja. Sähköllinen karavaanipaikka sisältää yhden suko-pistorasian, ja se on tarkoitettu vain ajoneuvon oman/kiinteän jääkaapin ja valaistuksen käyttöön.

MATKAAJAPAIKKA (sähkötön 100 € / sähköllä 195 €)
Matkaajalipulla voi tuoda Rockfestin leirintään suurikokoisen matkailuajoneuvon, kuten esimerkiksi linja-auton, matkailubussin, nightlinerin, kuorma-auton, rekasta muutetun matkailuajoneuvon tai muun vastaavan, majoituskäyttöön suunnitellun/muokatun ajoneuvon.
Myynnissä sähkötön sekä sähköllisiä matkaajapaikkoja. Sähköllinen matkaajapaikka sisältää yhden suko-pistorasian, ja se on tarkoitettu vain ajoneuvon oman/kiinteän jääkaapin ja valaistuksen käyttöön.
Paikalle mahtuu kiinteä tai telttauraan kiinnitettävä etuteltta tai markiisi, jonka syvyys on max 3 metriä.

SAUNALLISEN AJONEUVON PAIKKA (205 €)
Mikäli haluat saapua Rockfestin leirintäalueelle ajoneuvolla jossa on sauna, tulee sinun ostaa tämä kyseinen majoituslippu. Saapumisesi yhteydessä järjestyksenvalvonta tarkistaa asianmukaisen alkusammutuskaluston ajoneuvostasi ja sijoittaa saunallisen ajoneuvon varatulle paikalle.
Saunallinen ajoneuvon paikka sisältää myös sähkön. Sähkö kattaa yhden suko-pistorasian, ja se on tarkoitettu vain ajoneuvon oman/kiinteän jääkaapin ja valaistuksen käyttöön.
Paikalle mahtuu kiinteä tai telttauraan kiinnitettävä etuteltta tai markiisi, jonka syvyys on max 3 metriä.

PARKKIPAIKAT - ROCKFESTIN LEIRINTÄALUEELLA

AUTOPAIKKA LEIRINTÄALUEELLA (55 €)
Autopaikkalipulla voit tuoda Rockfestin leirintään yhden auton, jossa säilyttää omaa omaisuuttaan telttailun ja leirinnän aikana.
Autopaikkalippu on tarkoitettu leirintäalueella majoittujille, parkkipaikat muille asiakkaille ovat erikseen Rockfestin parkkialueella.

MOOTTORIPYÖRÄPAIKKA LEIRINTÄALUEELLA (15 €)
Moottoripyörälipulla voi tuoda Rockfestin leirintään, teltan viereen tai läheisyyteen yhden moottoripyörän.

KOULUMAJOITUS

ROCKFEST KOULUMAJOITUS: ASEMAN KOULU (95 € /hlö)
Aseman koulu - Kauppalankatu 8, 05800 Hyvinkää

Aseman kouluun on myynnissä vain kolmen päivän majoituspaikkoja, ajalle to 8.6. klo 12.00 – su 10.6.2022 klo 12.00.
Aseman koulu sijaitsee Hyvinkään keskustassa, joten sinne on helppo saapua junalla tai muilla julkisilla kulkuvälineillä, joita suosittelemme käyttämään.
Koulumajoituksessa on suihkut ja wc’t. Otathan omat patjat/makuupussit tms. mukaan.

Ensimmäiselle 40:lle koulumajoituksen ostajalle Rockfest -kylpypyyhe kaupan päälle! Pyyhkeen saat paikan päältä lippua vastaan saapuessasi koulumajoitukseen
Koulumajoitukset vaihdetaan majoitusrannekkeeseen. Kaikilla majoittujilla tulee olla majoituslipun lisäksi Rockfest -festivaalilippu!

Kommentoi tapahtumaa (0)