event-317294 event-317294

Lasten tapahtumat, Muut

SASHA: A Living Legend of Electr. Music K-18


Järjestäjä:
Paikka:Vanha Ylioppilastalo
Osoite:Mannerheimintie 3
00100 Helsinki
Pääsymaksu:min 38.59 € - max 49.59

Lähde:Lippu.fi

SASHA: A Living Legend of Electr. Music K-18

Valmistaudu unohtumattomaan iltaan elektronisen tanssimusiikin parissa, kun legendaarinen taiteilija SASHA ja Suomen oma superstar Orkidea nousevat lavalle YO talolla.

Sasha on ollut elektronisen musiikin eturintamassa yli kolme vuosikymmentä, jatkaen edelleen rajojen rikkomista innovatiivisella ja genrejä yhdistelevällä äänellään. Toisaalta Orkidea on ollut jo yli kolmen vuosikymmenen ajan johtava hahmo Suomen elektronisen musiikin saralla.

Sasha on yksi elektronisen musiikin arvostetuimmista artisteista ja on voittanut uransa aikana useita palkintoja ja tunnustuksia. Hän on pysynyt korkealla DJ Mag Top 100 DJs -listalla jo 90-luvun puolivälistä lähtien, nousten jopa listan kolmannelle sijalle. Sasha on voittanut myös useita International Dance Music Awards ja DJ Awards -palkintoja, mukaan lukien parhaan Tech House DJ -palkinnon 2011 ja 2012 ja parhaan Progressive House DJ -palkinnon 2013. Lisäksi hän on ollut Grammy-ehdokkaana.

Orkidea on yksi merkittävimmistä elektronisen musiikin taiteilijoista Suomessa, esiintynyt ympäri maailmaa ja julkaissut useita kiitellyitä albumeita. Hän on tunnettu ainutlaatuisesta tyylinsä, jossa yhdistyy ambient-, trance- ja techno-musiikki. Orkidea on voittanut myös useita palkintoja, mukaan lukien Suomen Grammy-palkinnon vuonna 2005.

Tässä erityistapahtumassa Sasha esittelee uransa kehitystä ja vie yleisön matkalle hänen ainutlaatuisen progressiivisen house-, trance- ja melodisen teknonsa maailmaan. Orkidea esittää parhaita kappaleitaan ja vie yleisön ainutlaatuiselle matkalle Suomen elektronisen musiikin historiaan.

Ensiluokkainen tuotanto ja ääni takaavat unohtumattoman illan.

Tule juhlimaan kahta elektronisen musiikin jättiläistä ja koe heidän musiikkinsa voima ja kauneus todella immersiivisessä ympäristössä.

Kommentoi tapahtumaa (0)