event-310400 event-310400

Messut ja markkinat, Muut, E-tapahtumat

Asuntomessut 2023 Loviisa


Järjestäjä:Osuuskunta Suomen Asuntomessut
Paikka:Kuningattarenranta Loviisi
Osoite:Loviisa
Pääsymaksu:
Lähde:Tapahtumainfo

Asuntomessut 2023 Loviisa

Loviisa emännöi Asuntomessuja vuonna 2023. Asuntomessut järjestetään Loviisan Kuningattarenrannassa 7.7.–6.8.2023. Messualue on Loviisanlahden itäiselle rannalle rakentuva uusi, merellinen Kuningattarenranta, joka on sijainniltaan poikkeuksellisen edustava. Kuningattarenranta tarjoaa mahdollisuuden omarantaiseen ja korkealaatuiseen asumiseen keskustan tuntumassa, alle kilometrin kävelymatkan päässä palveluista.

Alueella on 19 pientalotonttia, joista kymmenellä tontilla on oma ranta ja lähes kaikilta avautuu merinäköala ilta-auringossa kimmeltävälle Loviisanlahdelle. Merellistä asumista alueella edustaa yhdeksälle kelluvalle talolle kaavoitettu alue, joka mahdollistaa talon rakentamisen meren päälle. Pientalojen lisäksi tulossa on rivitalo, kaksi paritaloa ja kerrostalokohde.

Alueelta avautuvat myös upeat näkymät vastarannalle historialliseen, 1700-luvulta peräisin olevaan alakaupunkiin. Historiasta muistuttaa myös pohjoispuolella sijaitseva maalinnoitus Ungern. Merenrantaa alueella on noin 1,8 kilometriä. Merellisen maiseman vastapainona ovat alueen laajat puistomaiset viheralueet ja Gröna Uddenin tammimetsä.

Kesällä 2023 tutustutaan asumisen uusiin näkökulmiin Loviisassa, merellisen Kuningattarenrannan maisemissa! Liput tapahtumaan tulevat myyntiin loppukevään 2023 aikana ja Loviisan virtuaalisisällöt avataan lipun ostaneille kesällä. Jo nyt voit seurata messukotien rakentumista Asuntomessujen Instagramissa sekä Facebookissa, ja lukea lisää muun muassa tapahtuman teemoista Loviisa 2023 -sivuosiostamme.

Kommentoi tapahtumaa (0)