event-311573 event-311573

Musiikki, Lasten tapahtumat

EMMA SALOKOSKI & JARMO SAARI


Järjestäjä:Emma Salokoski & Jarmo Saari Duo
Paikka:Kannusali
Osoite:Kannusillankatu 4
02770 Espoo
Pääsymaksu:24.0

Lähde:Lippu.fi

EMMA SALOKOSKI & JARMO SAARI

Emma Salokoski & Jarmo Saari

Laulaja Emma Salokoski ja kitaristi Jarmo Saari ovat yhdessä kolunneet klubien ja festivaalien lavoja ympäri Suomen jo viitisentoista vuotta. Maaliskuussa 2023 yhteistyössä kääntyi uusi lehti, kun duolta ilmestyi ensimmäinen yhteinen levy Viileässä virrassa. Levyn julkaisi Music Box Helsinki ja duosovituksissa kuuluu rikas, täysipainoinen äänimaailma ja orkesterimainen sointi. Levy koostuu sekä julkaisemattomista kappaleista että rakastettujen biisien uusista sovituksista.

Suomen eturivin esiintyjiin kuuluva Emma Salokoski on pitkällä musiikkiurallaan tehnyt laajasti töitä erilaisin kokoonpanoin, julkaissut lukuisia albumeja ja esiintynyt niin sinfoniaorkesterien solistina kuin rockfestivaalien päälavoillakin. Emma Salokosken tunnetuimpia yhtyeitä ovat Emma Salokoski Ensemble, Emma Salokoski & Ilmiliekki sekä vokaaliyhtyeet Emma Salokoski Voices ja Aito Collective.

Jarmo Saari on yksi sukupolvensa omaleimaisimpia kitaristeja. Hänet tunnetaan konsertteihin, elokuviin, televisioon, koreografioihin, teatteriin ja levyille luomastaan visuaalisesta sävellystyylistä sekä kitaralla, ihmisäänellä ja erilaisilla harvinaisemmilla instrumenteilla luoduista monikerroksellisista kollaaseista.

Kommentoi tapahtumaa (0)