event-321904 event-321904

Musiikki, Lasten tapahtumat, Muut

En laula vain laulaakseni


Järjestäjä:Kulttuurikeskus Ninho ry
Paikka:Helsingin keskustakirjasto Oodi
Osoite:Töölönlahdenkatu 4
00100 Helsinki
Pääsymaksu:
Lähde:Tapahtumainfo

En laula vain laulaakseni

"En laula vain laulaakseni" on koko perheen tapahtuma, jossa voi osallistua lasten taidepajaan, kuunnella musiikkiesitystä sekä seurata ja ottaa osaa keskusteluun vastajulkaistusta Sanna Pelliccionin lasten kuvakirjasta "Kerro minulle, Antonio" (S&S, 2023). Yli kuusivuotiaille suunnattu kuvakirja kertoo ensimmäisistä chileläisistä pakolaisista Suomessa.
Vapaa pääsy!

OHJELMA:

KLO 16-18: Children for Global Peace and Hospitality: Sanna Pelliccionin ja Mariana Núñez Sánchez vetämä monikielinen non-stop työpaja. 3. kerros.

KLO 17-18:30: “Kerro minulle Antonio”: immersiivinen keskusteluhetki lasten, nuorten ja ihan kaikkien kesken.

Mukana ovat:
- Sanna Pelliccioni, kirjan tekijä.
- Professori Alfonso Padilla.
- Kääntäjä ja IBBY Finlandin jäsen Anna Sidorova.
- Mia Österlund, lastenkirjallisuuden asiantuntija.
Keskustelua ohjaa taiteilija Javiera Marchant Aedo.
️️
KLO 18:30-19: konsertti "En laulaakseni vain laula..."/ "Yo no canto por cantar..." (Víctor Jara). Muusikot Rodrigo Rodríguez (CL), Tito Chauca (PE) ja Miko Nousiainen (FI).

Tapahtuma on osa "Chile50"-ohjelmistoa (www.chile50.fi). "Yo no canto por cantar" on Kulttuurikeskus Ninhon yhteistyössä Vuotalon kanssa tuottama tapahtuma Kolibri festivaalille sekä Chile50:lle.

Tapahtuma on yksi monista Kolibri festivaalilla, joka tuo Helsinkiin, Espooseen ja Vantaalle erilaisia monikulttuurisia taidetapahtumia syyskuussa. Tämän 12. kertaa järjestettävän tapahtuman teemana on "Vieraanvaraisuuden taide". 

Kommentoi tapahtumaa (0)