event-316963 event-316963

Teatteri ja ooppera

Kejsarens nya kläder


Järjestäjä:Wasa Teater - Österbottens Regionteater
Paikka:Vasallen
Osoite:Kyrkoesplanaden 16
65100 VAASA Vaasa
Pääsymaksu:min 0.18 € - max 100

Lähde:Netticket

Kejsarens nya kläder

Wasa Teater - Lokala upplevelser i världsklass
Sandögatan 7, 65100 Vasa

Wasa Teater presenterar en turnerande föreställning baserad på den klassiska sagan Kejsarens nya kläder, regisserad av Lina Ekblad. Föreställningen är skapad för barn mellan 3-8 år och spelas av skådespelarna Tuuli Heinonen och Julia Johansson.

Årets turnerande föreställning för barn är en lekfull tolkning av sagan där en fåfäng kejsare anlitar skurkaktiga skräddare som lurar honom att tro att han bär en fantastisk dräkt gjord av magiskt tyg, som endast smarta människor kan se. I själva verket är kejsaren naken och det är bara ett barn som vågar säga sanningen.

Föreställningen tar upp teman som fåfänga, sanning och att våga vara sig själv. Publiken kommer att uppleva en underhållande och lärorik stund med humor, samtidigt som de uppmuntras att tänka själva och våga säga vad de ser.

Wasa Teaters turnerande föreställning av Kejsarens nya kläder är en perfekt aktivitet för daghem och skolor, som vill erbjuda barnen en kulturell och givande upplevelse. Boka in er föreställning redan nu. Spelperiod 6.9 - 1.12.2023

Cirka 45 minuter

Kommentoi tapahtumaa (0)