event-321905 event-321905

Musiikki, Tanssi, Lasten tapahtumat

Kolibrí Festivaali - Pessi


Järjestäjä:Kulttuurikeskus Ninho ry
Paikka:Lastenkulttuurikeskus Pessi
Osoite:Vernissakatu 4
01300 Vantaa
Pääsymaksu:
Lähde:Tapahtumainfo

Kolibrí Festivaali - Pessi

Kolibri-festivaali järjestetään tänä vuonna kolmattattoista kertaa, tällä kertaa Pessissä. Kolibri-festivaalilla taiteilijat ympäri maailmaa tarjoavat työpajoja, tarinankerrontaa, esityksiä ja paljon hauskaa tekemistä niin lapsille kuin aikuisillekin.

Festivaalin teemat koetaan taiteen, tanssin, teatterin, musiikin, elokuvan keinoin. Vapaa pääsy!

Tänä vuonna pääteemanamme on samaan ajankohtaan sijoittuneen #Chile50 mukaisesti vieraanvaraisuus. 

”The Art of Hospitality” osoittaa yhdessä kunnioitusta 50 vuotta sitten Suomesta turvaa hakeneille chileläisille perheille.

Vuonna 2023 Kolibrílla on kunnia isännöidä uruguaylaista lastenkirjailijaa ja elokuvantekijää Alfredo Soderguitia sekä Argentiinasta ja Meksikosta kotoisin olevaa "Teatro al Vacío" -teatteria. Teatteriryhmä esittää näytelmänsä Cerca ja Pulsar. 

Kolibrí 2023 kutsuttu taiteilija Alfredo Soderguit johtaa työpajaa yhdistäen kirjallisuutta, animaatiota ja tietysti paljon luovuutta. Lisäksi Pessin aulaan rakentuu Kolibri-lastenkirjamessut. Alfredo Soderguit signeeraa kirjojaan messuillamme, joten älä missaa sitä!

Tule tapaamaan ihmisiä, oppimaan uusia kieliä, tutustumaan uusiin kulttuureihin ja ennen kaikkea hankkimaan uusia ystäviä.

Kolibrí on ainutlaatuinen monikulttuurinen, ilmainen ja avoin taidefestivaali koko perheelle, ikään ja kieleen katsomatta. Otamme haltuumme Helsingin, Espoon ja Vantaan kulttuurikeskukset ja kirjastot 16.9.-30.9.

Kommentoi tapahtumaa (0)