event-323624 event-323624

Lasten tapahtumat, Musiikki

Make skate punk great again! - KÄTFISH


Järjestäjä:Kätfish
Paikka:Ravintola Kerubi
Osoite:Siltakatu 1
80100 Joensuu
Pääsymaksu:12.0

Lähde:Lippu.fi

Make skate punk great again! - KÄTFISH

Unholy Winter Fest presents: Punkki on paskimmillaankin parasta, etenkin jos sen tahtiin voi skeitata tai lumilautailla!

Lappeenrannasta saadaan sitä parasta, ripeää, kerralla asian ytimeen, sekä koukut pilkkeellä silmäkulmassa koristeltuna. Maailman paras ja hurmaavin Kätfish ponnistaa 23.9. Kerubin Salin lauteille pitämään skate punkin ja pitäjän energisimmän live-show-käsityksen elossa ja hyvinvoivana.

Seisarilta Ramonesin ja Dead Kennedysin jalanjäljet ulottuvat tähän päivään – kuolematon asenne kiukuttella isompaa vastaan säilyy aina vaihtoehtokulttuurissamme haastamassa tärkeillä kysymyksillä: “miksi vitussa? mitä helvetissä?” sekä, “no en hitossa!”.

Iisalmesta ponnistava Kätfish nousi ihmisten tietoisuuteen vuonna 2019 saaden kutsun esiintymään Yhdysvaltojen X Gameseihin, joka on yksi maailman suurimmista extreme-urheilutapahtumista.

Ennakkoluulottamasti genrejä yhdistelevän bändin pohja nojaa popin ja punkin välimaastoon ja itsensä kiireisenä pitänyt yhtye on julkaissut 15 singleä sekä yhden kokopitkän albumin ”Liian Kauan Liian Kivaa” (2019). Kappaleet ovat ottaneet paikkansa niin Spotifyn TOP-listoilla, kuin radiokanavillakin. Keikkapuolella Kätfish nauttii jo jonkinlaista kulttimainetta skeitti- ja lumilautapiireissä sekä opiskelijabileiden nostattajana. Kätfishin järjestämät pirskeet ovat ennalta-arvaamattomia ja keikkapaikkakohtaisesti personoituja, joten ei ole ihme, että bändiä pyydetään usein samaan paikkaan keikalle uudelleen jo heti esiintymisen jälkeen!

Kommentoi tapahtumaa (0)