event-319807 event-319807

Lasten tapahtumat

MUSTA PARAATI + support: Mansion K-18


Järjestäjä:Musta Paraati
Paikka:Logomo, Teatro-sali
Osoite:Junakatu 9
20100 Turku
Pääsymaksu:28.0

Lähde:Lippu.fi

MUSTA PARAATI + support: Mansion K-18

MUSTA PARAATI AKTIVOITUU PEILITALOSSA-ALBUMIN 40-VUOTISJUHLAN KUNNIAKSI

Postpunk-yhtye Musta Paraati tekee paluun keikoille debyyttialbuminsa Peilitalossa 40-vuotisjuhlavuoden kunniaksi. Jyväskylän Off Road festivaaleilta lauantaina 16. syyskuuta alkava minikiertue kattaa seuraavalla viikolla myös klubikeikat Helsingin On The Rocksissa, Turun Teatrossa ja Tampereen Olympiassa. Paluukeikkojen solistina nähdään Herra Ylppö, joka esiintyi yhtyeen kanssa viimeksi vuonna 2015. Turun ja Tampereen keikkojen ennakkoliput tulevat myyntiin tiistaina 13. kesäkuuta ja Jyväskylän keikan liput kesäkuun aikana kunkin keikkapaikan omissa lipunmyyntipisteissä. Helsingin keikan liput ovat nyt myynnissä Tiketissä.

Genrensä vaikutusvaltaisimpiin nimiin lukeutuva Musta Paraati aktivoituu myös julkaisurintamalla. Peilitalossa-albumin 40v-vinyylipainos ilmestyy 16. kesäkuuta Svart Recordsin kautta ja ja livealbumi ”Tavastia 2015” julkaistaan 14. heinäkuuta puolestaan Deggael-levymerkin toimesta.

Livealbumillakin laulava Herra Ylppö kommentoi: ”Tänä vuonna juhlistan tasavuosiani laulamalla urani tärkeimmissä kokoonpanoissa, näistä syyskuussa on vuorossa Musta Paraati. Tämä livealbumi on niin jäätävän kova että mulle oli selkeää, että kai me jotain keikkojakin tehdään!"

”Hienoa aktivoitua keikoille pitkän tauon jälkeen! Tänä kesänä ilmestyvien julkaisujen myötä on luontevaa palata suomenkieliseen ilmaisuun ja kun keikoilla solistina toimii Herra Ylppö, meininki ei voisi olla parempi. Nähdään syyskuussa!” toteaa kitaristi Saku Paasiniemi.

Vuosina 1981-1985 aktiivisesti toiminut ja sen jälkeen harvakseltaan keikkaillut Musta Paraati tunnetaan kotimaisen goottirockin suunnannäyttäjänä. Yhtye esiintyy syksyn keikoilla kokoonpanolla Herra Ylppö (laulu), Saku Paasiniemi (kitara), Karo Broman (basso), Kari Tornack (koskettimet) ja Ykä Knuuttila (rummut).

https://sunbornlive.fi/
https://www.facebook.com/mustaparaati/
Kommentoi tapahtumaa (0)