event-322766 event-322766

Musiikki

PSYCHEWORK, SCARS OF SOLITUDE K-18


Järjestäjä:Psychework
Paikka:Lutakko
Osoite:Lutakonaukio 3
40100 Jyväskylä
Pääsymaksu:16.5

Lähde:Lippu.fi

PSYCHEWORK, SCARS OF SOLITUDE K-18

Psychework juhlistaa syksyllä julkaistavaa uutta albumiaan Suomen-kiertueella

Metalliyhtye Psycheworkin odotettu kolmas albumi ”Spark of Hope” julkaistaan 29. syyskuuta 2023 ja yhtye lähtee sen tiimoilta Suomen-kiertueelle. Albumin nimeä kantava kiertue alkaa 8. syyskuuta Turun Apollosta ja päättyy Tampereen Hönö Baariin 3. marraskuuta. Liput ovat myynnissä kunkin keikkapaikan omissa lipunmyyntikanavissa.

”Nämä ovat ilon päiviä! Psychework täyttää tänä vuonna 10 vuotta ja sitä saadaan juhlistaa uudella albumilla ja kiertueella. Musiikillisesti uusi albumi ”Spark of Hope” on edeltäjäänsä monisyisempi, melodisempi ja ehkä jokseenkin raskaampi, ainakin soundillisesti, unohtamatta tietenkään isoja äänimaisemia ja orkestraatioita. Odotamme innolla, että saamme sen teille pian tuoda esille, myös livenä”, kommentoi yhtyeen solisti Antony Parviainen.

Psycheworkin lämmittelijänä Turun Apollossa esiintyy power metal -yhtye Dreamtale. Kuopion Ottopojassa, Jyväskylän Lutakossa, Lahden Ravintola Torvessa, Äänekosken Bar Hurmoksessa ja Tampereen Hönö Baarissa illan avaajana toimii melodista metallia soittava Scars of Solitude. Molemmat yhtyeet nähdään lisäksi Helsingin On The Rocksissa.

Kommentoi tapahtumaa (0)