event-322852 event-322852

Teatteri ja ooppera

Something like this


Järjestäjä:Zodiak-nuoret
Paikka:Vuotalo
Osoite:Mosaiikkitori 2
00980 Helsinki
Pääsymaksu:15.0

Lähde:Lippu.fi

Something like this

Something like this (Zodiak-nuoret)

Something like this on esitys, jossa tarkastellaan näyttämön ja samalla hiphop -kulttuurin mahdollisuutta toimia alustana moninaisten tarinoiden kertomiselle, tilan haltuun ottamiselle, voimaantumiselle ja yhteisöllisyydelle. Nuorille suunnatussa teoksessa neljä katutanssitaustaista esiintyjää kohtaavat näyttämöllä. Yksinkertaisesta lähtökohdasta rakentuu rikas kokonaisuus, jossa kohtaukset rakentuvat katsojien silmien edessä. Moninaisista taustoista tulevat esiintyjät tanssivat, kertovat tarinoita ja pitävät hauskaa – yhdessä. Tällä näyttämöllä monenlaisille tarinoille on tilaa.

Something like this tekee näyttämöstä tanssilattian, jossa moninaiset tarinat, identiteetit ja tekemisen tavat voivat kohdata. Teos kysyy yhdessä katsojien kanssa: Miten esitys tulisi katsoa tai kokea, miten tanssi tai liike siirtyy kehosta toiseen, millaisia asioita tanssilla tai liikkeellä voi kertoa? Millainen on yhteisöllinen dramaturgia?

Työryhmä:
Konsepti ja ohjaus: Sonya Lindfors
Koreografia: Sonya Lindfors & työryhmä
Äänisuunnittelu: Sebastian Kurtén
Valosuunnittelu: Erno Aaltonen
Esiintyjät: Akim Bakhtaoui, Linda Ilves, Ramona Panula ja Sophia Wekesa
Tuotanto: Zodiak - Uuden tanssin keskus Esitys ja kiertue toteutetaan Jane ja Aatos Erkon säätiön tuella, osana Zodiak-nuoret-hanketta

Kohderyhmä: 13-vuotiaista / 7.lk ylöspäin
Esityksen kesto: noin 40 minuuttia

Kuvat: Tuukka Ervasti

Opiskelijanäytöksiin ilmoittautuminen osoitteessa kultus.fi

Vuotalolla tuottaja: Salla Fornaro

Kommentoi tapahtumaa (0)