event-321150 event-321150

Näyttelyt, Lasten tapahtumat, Muut

VIKA VKLOPPU! Kosketus Nykytaide-elämys & Toiveiden Pyykkinaru


Järjestäjä:Tyynelä Gallery
Paikka:Tyynelä Gallery, Vanjoentie 18, 09630 Koisjärvi
Osoite:Vanjoentie 18
09630 Lohja
Pääsymaksu:min 0 € - max 7

Lähde:Tapahtumainfo

VIKA VKLOPPU! Kosketus Nykytaide-elämys & Toiveiden Pyykkinaru

Koko perheen Kosketus taide-elämys Tyynelä Galleryssa Lohjalla la-su klo11-17. Rakenna yhteistä taidemajaa ja eläydy oman elämäsi kuningattareksi. Lisätyn todellisuuden taulut heräävät eloon. Taideteoksia, joihin voi koskea tai antaa niiden koskettaa. Ja paljon muuta jännää koettavaa!

Kesällä Tyynelä Galleryssä on koettavissa KOSKETUS nykytaide-elämys la & su klo 11-17 24.9.2023 asti ja gallerian vastapäisellä pellolla nuorten yhteisötaideteos Toiveiden Pyykkinaru 31.10.2023 asti.

KOSKETUS nykytaide-elämyksessä taiteenkokija pääsee kosketuksiin taiteen kanssa monin eri tavoin. Taideteokset ovat joko käsinkosketeltavia tai niiden sisään voi mennä. Nykytaide-elämyksen teemoihin kuuluu taiteen osallistava ja kokemuksellinen funktio paikkasidonnaisen tilataiteen, veistosten ja täydennettyjen taulujen (AR = augmented reality) keinoin. Joidenkin installaatioiden luomiseen saa myös itse osallistua. Kun taiteen kokija koskee taiteeseen se koskettaa häntä takaisin.

Osoite: Tyynelä Gallery, Vanjoentie 18, 09630 Koisjärvi
Pääsylippu: 7 e (<12-vuotiaat maksutta) sis. pullakahvit, käteinen/Mobilepay
Yksityisnäytöt: min 5hlöä ke-to klo12-15, 7e/hlö, sitova varaus s-posti 1pvä ennen (tyynela.gallery@gmail.com)
Taiteilijat: Viivi Kiiskinen, Elli Maanpää, Mammu Rauhala ja Sini Villi
Kuraattori: Terese Kühl, 
Tuottaja: KühlTuli Productions ry
Yhteystiedot: tyynela.gallery@gmail.com,p. 0465819000
Instagram & Facebook: @kuhltuli, Tiktok: @toiveidenpyykkinaru

Toiveiden Pyykkinaru - nuorten yhteisötaideteos on 24/7 maksutta yleisön koettavissa Tyynelä Galleryn vastapäisellä Lohjan Koisjärvellä 22.7-31.10.2023. Kun sadat nuorten Toiveiden paidat liehuvat Toiveiden pyykkinarulla, tuuli nappaa nuorten toiveet ja kuljettaa ne tulevaisuuteen toteutuakseen. Tule kokemaan miltä nuorten toiveet näyttävät. Yhteistyössä Lohjan kaupungin nuorisotyön kanssa.

Tyynelä Gallery on Lohjan Koisjärvellä sijaitseva taidegalleria ja taide-elämysten tuottaja. Galleriassa on koettavissa joka kesä nykytaide-elämys ja vaihtuvia yhteisö- ja ympäristötaideteoksia. Galleriarakennuksena toimiva yli 109-vuotias hirsitalo autenttisessa maalaismiljöössä järvinäkymin, on taideteos itsessään, jonka korkeat huoneet, kävelysilta ja vanhojen hirsien lämpö ja tuoksu luovat taide-elämyksestä unohtumattoman.

Kommentoi tapahtumaa (0)