event-318304 event-318304

Lasten tapahtumat

Anssi Kela: Mun täytyy kävellä näin -elämäkertakonsertti


Järjestäjä:Anssi Kela
Paikka:TTT Suuri näyttämö
Osoite:Hämeenpuisto 28 - 32
33200 Tampere
Pääsymaksu:49.5

Lähde:Lippu.fi

Anssi Kela: Mun täytyy kävellä näin -elämäkertakonsertti

Konserttia, monologia ja filmiä yhdistelevä ”Mun täytyy kävellä näin” -esitys kertoo palkitun Anssi Kelan tarinan nimenomaan artistin omin sanoin. Haltioituneen vastaanoton saanutta elämäkertakonserttia on esitetty loppuvuodesta 2019 lähtien loppuunmyydyille saleille ympäri Suomea. Nyt ainutkertainen konsepti huipentuu päätöskiertueeseen, joka saapuu viimeistä kertaa myös Turun Logomon Teatro-salissa torstaina 26.10.2023.

Anssi Kela nousi koko kansan tuntemaksi tähtinimeksi ”Nummela”-klassikkoalbumillaan, josta muodostui yksi maamme menestyneimpiä pitkäsoittoja kautta aikojen. Siitä lähtien hän on pysynyt relevanttina läpi vuosien albumikokonaisuuksillaan ja hiteillään kuten 1972, Levoton tyttö, Ilves sekä Sut puhallan pois. Huippusuosion vastapainoksi matkalle on mahtunut luonnollisesti myös vaikeita hetkiä.

”Mun täytyy kävellä näin” -esityksessä koko kaari avataan yleisölle. Yksi mies, laulut ja tarinat. Kitara, lavastettu näyttämö ja valkokangas.

Anssi Kelan oma kommentti esityksestä:

20 vuotta sitten en olisi osannut tehdä tällaista kokonaisuutta, 10 vuotta sitten en olisi uskaltanut. Halusin miettiä soolokeikka-konseptin täysin uusiksi, syntyi elämäkertakonsertti: yhdistelmä teatteriesitystä ja konserttia. Summaus kaikesta, mitä olen urani varrella tehnyt ja oppinut. Haluan tuoda tämän minulle hyvin rakkaan projektin vielä kerran lavoille. Sen jälkeen on aika katsoa jälleen eteenpäin, Anssi Kela kertoo.

Esityksen kesto: noin 2 t 30 min, ei väliaikaa

Esitys on suomenkielinen

Ikärajaton konsertti.Kommentoi tapahtumaa (0)