event-321406 event-321406

Teatteri ja ooppera, Tanssi

Gritty B & Improvisoidut iltamatJärjestäjä:Tanssiteatteri Tsuumi
Paikka:KokoTeatteri
Osoite:Hämeentie 3
Helsinki
Pääsymaksu:min 19 € - max 29,50

Lähde:Tapahtumainfo

Gritty B & Improvisoidut iltamat

Voiko keski-ikäinen nainen vielä päivittää kehoidentiteettinsä 2020-luvulle?

Gritty B sukeltaa kriittisesti mutta riemulla disconostalgiaan, aikaan jolloin sosiaalisen median tilalla oli vielä päiväkirja ja vessan seinä. Rauhalan säveltämän ja sanoittaman 1980-90 -lukujen suuntaan nojailevan indie-electronican siivillä tanssitaan tyttöyteen ja takaisin. Gritty B elää ja hengittää vimmaisen 2020-luvun tahtiin, kuin todisteena siitä että nuori ja vanha, mennyt ja tämä hetki, ovatkin ehkä saman asian eri puolia, lopulta vain perspektiivikysymys?

Tanssintäyteinen ilta jatkuu Improvisoitujen iltamien merkeissä Gritty B -esityksen jälkeen. Improvisoidut iltamat on tanssitaidetta, iltamaperinnettä & elävää musiikkia yhdistävä kokonaisuus, jossa tanssijat & muusikot heittäytyvät hetken vietäviksi kokonaisvaltaisesti ja sydämellä.

Improvisoidut iltamat -esityskokonaisuus yhdistää improvisoidun tanssin ja musiikin suomalaiseen iltamaperinteeseen. Esityksen aikana luodaan useista kohtauksista muodostuva koko illan esitys. Esityksen yhteydessä myös katsojat voivat halutessaan osallistua mukaan tanssiin.

Kommentoi tapahtumaa (0)