event-328055 event-328055

Näyttelyt

Art for Bones


Järjestäjä:LUOMUS Luonnontieteellinen museo
Paikka:LUOMUS Luonnontieteellinen museo
Osoite:Helsingin yliopisto
Pääsymaksu:
Lähde:Museoliitto

Art for Bones

Art For Bones -tapahtumassa taide ja luonnontiede kohtaavat dinosaurusten luona. Luonnontieteellinen museo herää henkiin pimeän tullen, keskellä vuoden pimeintä aikaa 15.–25.11. Museoon luodut audiovisuaaliset teokset käsittelevät luonnon monimuotoisuutta, lajien sukupuuttoja ja peilaavat näitä tulevaisuudenkuviin.

Teokset tarjoavat ainutlaatuisen yhdistelmän taidetta ja luonnonhistoriaa, kaikuja menneisyydestä sekä katoavista maailmoista. Taiteilijoiden Aliina Kauranne, Juho Vesanen & Matti Vilho, Maisa Immonen, Ville Leppänen, Otso Reitala ja YSI luoma immersiivinen näyttelykokemus herättää pohdiskelemaan planeettamme nykytilaa ja tulevaisuutta.

Liput:
25 € / 15 € (3–18-vuotiaat ja opiskelijat) / Museokortti + 7 €

Ennakkoliput myy Tiketti (myynti alkaa 7.11.). Lippuja voi myös ostaa paikanpäältä, mutta ostamalla liput ennakkoon varmistat sisäänpääsysi. Varaa mukaasi alennuksiin oikeuttavat dokumentit.
Lippuja on myynnissä rajoitettu määrä jokaiselle alkavalle tunnille. Museossa voi kuitenkin viettää haluamansa pituisen ajan klo 22 asti. Lippuja voi ostaa lippukaupasta (Tiketti) niin kauan kuin vapaita paikkoja riittää.

Kommentoi tapahtumaa (0)