event-326868 event-326868

Lasten tapahtumat

KOLMAS NAINEN + support: Holmala


Järjestäjä:Kolmas Nainen, Holmala
Paikka:Kulttuuritalo
Osoite:Sturenkatu 4
00510 Helsinki
Pääsymaksu:39.9

Lähde:Lippu.fi

KOLMAS NAINEN + support: Holmala

Legendaarinen suomirock-yhtye Kolmas Nainen soittaa torstaina 23.11. Kulttuuritalossa syksyn ainoan Helsingin keikkansa – lipunmyynti odotetulle keikalle on käynnistynyt Lippupisteessä!

Kolmas Nainen tunnetaan hiteistä kuten “Tästä Asti Aikaa”, “Lautalla”, “Äiti Pojastaan Pappia Toivoi”, “Hyvää ja Kaunista” ja “Valehtelisin Jos Väittäisin”. Yhtyeen keulakuva, laulaja-lauluntekijä Pauli Hanhiniemi, oli mukana myös Nelosen huippusuositussa “Vain elämää” -ohjelmassa vuonna 2013. Takana on satojatuhansia myytjä levyjä ja yhtye julkaisi uusimman albuminsa “Linjassa” 18 lokakuuta 2019.

Yhtyeen hyvästä yhteishengestä kertoo paljon se, että kuusimiehinen kokoonpano on tällä hetkellä sama kuin 40 vuotta sitten, kun Kolmas Nainen aloitti pitkän ja menestyksekkään taipaleensa. Lukuisat kaikkien tuntemat radiohitit ja kattavat kiertueet toivat huikean suosion ja yhtye palkittiin vuosien saatossa useilla jalometallilevyillä. Kolmas nainen -yhtyeen sävelkynä on pysynyt terässä ja juurevat kappaleet puhuttelevat edelleen.

Illan avaa nouseva kotimainen suomirock-yhtye Holmala, joka esiintyy riisutulla akustisella kokoonpanolla.

Kommentoi tapahtumaa (0)