event-325240 event-325240

Musiikki, Teatteri ja ooppera, Tanssi, Muut

Linnanjuhlat

Järjestäjä:Tanssiteatteri Tsuumi
Paikka:Hotel Arthurin juhlasali
Osoite:Vuorikatu 17
Helsinki
Pääsymaksu:87,50

Lähde:Tapahtumainfo

Linnanjuhlat

Linnanjuhlat on ikonisia Presidentinlinnan itsenäisyyspäivän juhlia mukaileva elämyksellinen esitys, jossa yhdistyy teatteri, tanssi, juhlahumu ja makuelämykset. Vihdoinkin kaikki halukkaat saavat kutsun!

Linnanjuhlat on tarjoiluehdotus: yksi mahdollinen tapa toteuttaa presidentinlinnan juhlavastaanotto. Pönötyksen ja yltiöpäisen tanssin yllätyksellinen cocktail kutsuu kurkistamaan 2020-luvun yksilön persoonallisuusponnistuksia. Haluatko olla tavis vai julkkis? Nyt sinulla on mahdollisuus itse valita. Lainaa haluamasi ansiomerkit ja heittäydy esiintyjien kanssa karnevaaliin, jossa hyvä ja huono maku vihdoinkin solmivat liiton.

Tarjolla on muun muassa taianomainen juhlaesitelmä aiheesta "Nyt se on totta! Kakun voi sekä syödä että säästää" sekä henkilökohtaiset meriitit toiveidesi mukaisiksi uusiva statusklinikka. Tietenkin valikoima suosituimpia etikettivirheitä, hirvittävän vaivaannuttava juhlakatrilli ja eeppiset jatkot!

Illan aikana, esityksen lomassa nautitaan cocktail-tyylistä juhlaruokaa buffetpöydästä. Illan menu on saanut innoituksensa Itsenäisyyspäivän vastaanoton perinteisestä tarjoilusta. Linnan baari on avoinna koko esityksen ajan ja sieltä on mahdollista ostaa virvokkeita illan kuluessa.

Menu on cocktail-tyylinen ja buffet-muotoinen. Erityisruokavaliot pyydämme ilmoittamaan etukäteen sähköpostilla: linnanjuhlat@tsuumi.com.

Baari on auki koko esityksen ajan ja sieltä voi ostaa juomia illan aikana.Juomalippuja voi tilata ennakkoon osoitteesta linnanjuhlat@tsuumi.com

Liput:
Yksittäisliput ovat myynnissä Tiketin kautta hintaan 87,50 euroa / kplhttps://bit.ly/tikettilinnanjuhlat

Kommentoi tapahtumaa (0)