event-327931 event-327931

Musiikki, Lasten tapahtumat, Messut ja markkinat

Porin Noormarkun Joulumarkkinat ja kirppis


Järjestäjä:Taatan tupa ry
Paikka:Taatan tupa
Osoite:Laviantie30
29600 Pori
Pääsymaksu:
Lähde:Tapahtumainfo

Porin Noormarkun Joulumarkkinat ja kirppis

Perinteinen vuosittainen Vanhan ajan joulutunnelman 50myyjän myyntitapahtuma.Myyjiä sekä ulkona että sisällä.Tule tekemään hyviä  löytöjä niin pukinkonttiin,itsellesi kuin ruokapöytäänkin.
Myynissä  kaikkea laidasta laitaan: Suolaisia ja makeita leivonnaisia, joululaatikoita,sinappia,säilykkeitä ja hilloja,hunajaa,savulihaa,kalaa,metrilakua,lammastuotteita,mattoja, puutöitä,hyvinvoinnin tuotteita,keittiötarvikkeita,kynttilöitä,lasten leluja,puutarhakoristeita,kivitöitä,lasiesineitä,joulukortteja,sammaltöitä,huovutustöitä,pipoja,villasukkia,lapasia,huiveja,kukkia,naisten vaatteita,astioita,lusikkakoruja,vauvojen helistimiä ja puruleluja,tonttuja,joulukoristeita sekä runsain määrin kirppistavaraa.
Tapahtumassa on makkaramyynti pääoven vieressä.Kahvio on avoinna ja sieltä voi ostaa pientä suolaista ja makeaa syötävää.Myynnissä on myös rajoitettu erä riisipuuroa ja luumurusinasoppaa sekä lihakeittoa.Huom!Kahviossa vain käteismaksu!
Kahviosta löytyy lapsille piirustuskilpailupiste sekä lapset voivat pelata markkinabingoa etsien lappuihin merkattuja tuotteita tai myyjiä.
Kahviossa laululellaan joululauluja klo14.30-15 mikäli riittävästi  innokkaita riittää.Lapset voivat jättää myös joulupukin postilaatikkoon kirjeitä.

Kommentoi tapahtumaa (0)