event-315831 event-315831

Lasten tapahtumat

Rival Sons


Järjestäjä:Rival Sons
Paikka:Tampere-talo, Iso sali
Osoite:Yliopistonkatu 55
33100 Tampere
P√§√§symaksu:min 49.9 ‚ā¨ - max 59.9 ‚ā¨

Lähde:Lippu.fi

Rival Sons

Rival Sons konsertoimaan Helsinkiin ja Tampereelle marraskuussa!

Yhdysvaltalainen rock-suuruus Rival Sons saapuu konsertoimaan Suomeen marraskuussa. Yhtye nähdään Kulttuuritalossa, Helsingissä maanantaina 20.11. ja Tampere-talossa tiistaina 21. marraskuuta.

Vuonna 2009 Kaliforniassa perustettu Rival Sons on nähty viimeksi Suomessa kolme vuotta sitten loppuunmyydyllä Helsingin-keikallaan ja saapuu nyt yleisön pyynnöstä jälleen maahamme.

Rival Sons syntyi kitaristi Scott Holidayn aiemman kokoonpanon, Black Summer Crushin, raunioille. Michael Miley jatkoi rummuissa, ja Jay Buchanan saatiin suostuteltua debyyttialbumin, Before the Fire, solistiksi. Lisäksi yhtyeessä soittaa nykyisin basisti Dave Beste.

Yhtye alkoi kerätä nopeasti mainetta päästyään lämmittelemään AC/DC:n, Alice Cooperin ja Kid Rockin kaltaisia supertähtiä. Vuonna 2010 näki päivänvalon Rival Sons -EP ja vuotta myöhemmin Pressure & Time -albumi.

Rival Sons on ollut ahkera konsertoija. Suomessa yhtye esiintyi ensimmäisen kerran lokakuussa 2011 Turussa, Helsingissä ja Tampereella. Sittemmin yhtyeen menestys on kasvanut kasvamistaan, ja se on saanut lukuisia huomionosoituksia, kuten 2012 Isossa-Britanniassa "Suurimman läpimurron tehnyt yhtye" -palkinnon Classic Rock -gaalassa.

Vuonna 2019 Rival Sons nimettiin Grammy-ehdokkaaksi parhaan rock-esityksen ja -albumin kategorioissa. Yhtyettä on verrattu usein 1970-lukujen blues/rock-kokoonpanoihin, kuten Led Zeppeliniin ja The Animalsiin.

Kaikkiaan Rival Sons on julkaissut kuusi studioalbumia, joista viimeisimmän, Feral Roots, tammikuussa 2019. Kuluvan vuoden kesäkuussa on luvassa uusin albumi, Darkfighter, jota juhlistaakseen yhtye myös saapuu Suomeen. Konserttien tuotanto: Visual Media & Joe Lunnas Oy.

Rival Sons netissä: www.rivalsons.com

Kommentoi tapahtumaa (0)