event-318733 event-318733

Lasten tapahtumat

Von Hertzen Brothers - Acoustic Tour


Järjestäjä:Von Hertzen Brothers
Paikka:Logomo, Teatro-sali
Osoite:Junakatu 9
20100 Turku
Pääsymaksu:38.5

Lähde:Lippu.fi

Von Hertzen Brothers - Acoustic Tour

VON HERTZEN BROTHERS AKUSTISELLE ERIKOISKIERTUEELLE SYKSYLLÄ

Kotimaisen rockin eturintamaan jo yli 20 vuoden ajan lukeutunut Von Hertzen Brothers kiertää syksyllä Suomea akustisen kiertueen merkeissä. Ainutlaatuisissa konserteissa kuullaan rakastetun yhtyeen laajaa tuotantoa uudessa valossa. Luvassa on tuoreita sovituksia tunnetuista biiseistä, tarinoita kappaleiden taustoista sekä myös harvinaisempia helmiä - yllätyksiä unohtamatta. 27. lokakuuta Tampereen G Livelabista käynnistyvä kiertue kaartaa Lappeenrannan, Hämeenlinnan sekä jo aiemmin julkistetun Savoy-teatterin konsertin lisäksi myös Kouvolan, Tuusulan, Turun ja Porvoon halki Espooseen. Veljesten Mikko, Kie ja Jonne von Hertzenin lisäksi kokoonpanossa vaikuttaa tällä kertaa säveltäjä-muusiikko Markus Pajakkala. Lipunmyynti käynnistyy kunkin esiintymispaikan lipunmyyntikanavissa tiistaina 30. toukokuuta klo 9.

"Akustinen kiertue on ollut meidän veljesten pitkäaikainen haave ja nyt kun edellisen levyn myötä tutustuimme multi-instrumentalisti Markus Pajakkalaan, ajatus kiertueesta sai vihdoin tuulta purjeisiinsa. Odotamme innolla, että pääsemme sovittamaan biisejämme tälle nelikolle ja lupaamme, että setistä löytyy myös yllätyksiä ja harvinaisuuksia. Pyrimme siihen, että rundin illat tulee olemaan rentoja ja mukavia. Musiikkimme olkoon ikäänkuin leirinuotio, jonka äärellä ihmettelemme sen loistoa ja lämpöä. Kerromme keikoilla biisiemme taustoista ja toivomme että tulette saamaan hyvän käsityksen meidän veljesten yhteisestä urasta. Stand-uppiin emme usko yltävämme (paitsi ehkä tahattomaan), mutta jos oikein hyvin käy, jotain uuttakin pääsemme keikoilla esittämään, kertoo yhtyeen laulaja-kitaristi Mikko Von Hertzen.

Uutta materiaalia parhaillaan työstävä Von Hertzen Brothers keikkailee vielä kesällä sähköisesti täydessä bändikokoonpanossaan, johon kuuluvat myös Sami Kuoppamäki ja Robert Engstrand. Tulevasta syksyn akustisesta erikoiskiertueesta saa kuitenkin esimakua jo Seinäjoen Provinssissa, jossa yhtye esiintyy akustinen keikalla lauantaina 1. heinäkuuta yhdessä kosketinsoittaja Engstrandin kanssa.

www.vonhertzenbrothers.com
www.facebook.com/vonhertzenbrothersofficial HYVÄ TIETÄÄ LOGOMOSTA!

Logomo sijaitsee Turun keskusta-alueella, lähellä Turun päärautatieasemaa ja linja-autoasemaa. Matka junalla tai bussilla Helsingistä ja Tampereelta Turkuun kestää alle kaksi tuntia. Logomoon on helppo tulla kevyen liikenteen väyliä pitkin kävellen tai julkisen liikenteen kuljettamana. Kävelysilta tuo päärautatieasemalta suoraan Logomon kupeeseen. Myös uutta Logomon siltaa pitkin saavut kätevästi paikalle. Kauppatorilta Logomoon kävelee viidessätoista minuutissa.

Logomon paikoitus on maksullinen. Logomon parkkialueilla on lippuautomaatteja, joissa pysäköinnin voi maksaa luottokortilla, käteisellä tai EasyPark- ja ParkMan-sovellusten avulla.

Katso tarkemmat lisätiedot: https://logomo.fi/info/saapuminen


Kommentoi tapahtumaa (0)