event-327362 event-327362

Messut ja markkinat

Kädentaitajien lahjapaja, Oulu


Järjestäjä:Kädentaitajien lahjapaja, Oulu
Paikka:Isokatu 26, 90100 Oulu
Osoite:Isokatu 26
90100 Oulu
Pääsymaksu:
Lähde:Tapahtumainfo

Kädentaitajien lahjapaja, Oulu

Kädentaitajien lahjapaja tuo joulutunnelmaa keskelle Oulun keskustaa kuudeksitoista päiväksi, kun perinteinen lahjapaja aukeaa torstaina joulukuun 7. päivä kokoamalla yhteen käsityöläisiä, muotoilijoita, taiteilijoita ja joulun herkkujen tekijöitä.Tänä vuonna lahjapaja järjestetään lämpimissä ja tunnelmallisissa sisätiloissa ihan Oulun ytimessä, entisen Balmuir-liikkeen myyntitiloissa, osoitteessa Isokatu 26.

Lahjapajassa voi tehdä yksilöllisiä käsityö-, taide-, ja muotoilulöytöjä itselle tai lahjaksi ja mikä onkaan hienompaa, kuin kuulla tuotteen synty- ja tekoprosessi erilaisine vaiheineen suoraan taitajalta itseltään, nähdä luovuuden, korkealuokkaisen laadun ja rakkauden kädentaitoihin sekä itse käsityöhön.

Laadukkaasta tuotevalikoimasta vastaavat paikalliset käsityöläiset ja pientuottajat, jotka ovat itse myymässä ja esittelemässä tuotteita. Saatavilla on muun muassa koruja, vaatetta, taidekäsitöitä, sisustustuotteita, kynttilöitä, kortteja, puukkoja, loimutuslautoja ym. Paikallistuottajilta voit ostaa joulupöytään jouluherkkuja moneen makuun mm. minikokoisia piparkakkutaloja, maukkaita karjalanpiirakoita, hunajaa, hilloja, mehuja ja leivonnaisia.

Oulussa perinteinen, vuosia kävelykatu Rotuaarin aukiolla järjestetty Tiernatori siirtyy uuteen paikkaan Kauppurienaukiolle ja tutut joulunpunaiset myyntimökit ovat tänä vuonna ihan Kädentaitajien lahjapajan yhteydessä, kauppakeskus Valkean pääsisäänkäynnin edessä. Tiernatorin joulutorilta löytyy upeita käsitöitä, mm. kintaita, koruja, kynttilöitä, pihkavoidetta, lampaantaljoja, puukkoja. Maukasta ja lämmintä glögiä piparkakun kera voi siemailla tunnelmallisella joulutorilla.

Lämpimästi tervetuloa!

Kädentaitajien lahjapaja 7. – 22.12.2023

ma – la 10–18

su 12–18

Isokatu 26, Oulu

https://www.facebook.com/kadentaitajienlahjapaja/

https://www.instagram.com/lahjapaja/

www.tiernatori.fi

joulutori, käsityöt, joululahja, joulumyyjäiset, taide, herkut, joulumessut, joulupaja, kädentaito, joulupuoti, käsityömyyjäiset, joulutapahtuma, Christmas market, kädentaitajien lahjapaja, popup-joulumyyjäiset, Tiernatori, Oulunjoulu, Oulunjoulutorit

Kommentoi tapahtumaa (0)