event-327443 event-327443

Messut ja markkinat

Suomen suurimmat joulumyyjäiset


Järjestäjä:Lounais-Suomen Syöpäyhdistys
Paikka:Turun Messukeskus
Osoite:Messukentänkatu 9–13
20210 Turku
Pääsymaksu:
Lähde:Tapahtumainfo

Suomen suurimmat joulumyyjäiset

Joulu alkaa Suomen suurimmista joulumyyjäisistä! Tervetuloa tekemään ostoksia ja nauttimaan jouluisesta tunnelmasta!

Lounais-Suomen Syöpäyhdistyksen järjestämistä suurmyyjäisistä on mahdollista hankkia kaikki yksilölliset lahjatavarat pukinkonttiin. Myynnissä on muun muassa ainutlaatuisia, käsintehtyjä käsitöitä, leivonnaisia ja koristeita. Suuren suosion saavuttaneet myyjäiset järjestetään tänä vuonna jo 31. kerran!

Haluaisitko tulla myyjäksi? Varaa myyntipaikkasi osoitteessa www.tassasinuavarten.fi. Paikkaa voi tiedustella myös numerosta 044 055 1571 tai sähköpostitse asiakaspalvelu@lssy.fi. Myyntipaikoista saatava tuotto käytetään syöpään sairastuneiden ja heidän läheistensä hyväksi.

Kävijöille sisäänpääsy on maksuton. Pysäköinti maksaa 6 euroa ja vaatesäilytys 3 euroa. Pysäköinnin voi ostaa joko ennakkoon verkosta tai korttimaksulla. Pysäköinti- ja vaatesäilytyksessä käyvät yleisimmät pankki- ja luottokortit. Huomioithan, että Messukeskuksessa ei ole käteisautomaattia. Myyjäispäivänä on mahdollista nauttia jouluinen lounasbuffet Messukeskuksen ravintolassa tai istahtaa kahvilaan kahvikupillisen äärelle nauttimaan tunnelmasta.

Messukeskukseen liikennöi myyjäispäivänä Turun seudun joukkoliikenteen Fölin bussilinja numero 100. Linjan lähtöpysäkki Turun keskustassa on Linnankadulla oleva E1. Katso aikataulu tästä. Bussi on Fölin normaalia liikennettä, jossa kelpaavat kaikki Fölin lipputuotteet. Muut bussiyhteydet Messukeskukseen ovat linjat 32 ja 99. Bussit ovat maksullisia.

Kommentoi tapahtumaa (0)