event-293708 event-293708

Teatteri ja ooppera, Muut, Musiikki, Lasten tapahtumat

TAMPERE BIG BAND: SVENGAAVA JOULU


Järjestäjä:Tampere Big Band
Paikka:Tampere-talo, Iso sali
Osoite:Yliopistonkatu 55
33100 Tampere
Pääsymaksu:42.0

Lähde:Lippu.fi

TAMPERE BIG BAND: SVENGAAVA JOULU

La 9.12.2023 klo 19 Iso sali
Tampere Big Band: Svengaava joulu

Liput 42 €, eläkeläiset 38 €, opiskelijat ja lapset (16v. asti) 29 €

Tampere Big Bandin
konserttisarja “Svengaava joulu” saa jatkoa jouluna 2022 kun Tampere-talon valloittaa raikas ja riemukas joulukonsertti, jonka tähtinä joulutaivaalla loistavat Maria Ylipää ja Alexander Lycke. Tampere Big Bandin kapellimestarina toimii Juha Untala.

Tampere Big Band on reilun 30 vuoden ikäinen tamperelainen Big Band –kokoonpano, joka on vuosikymmenten varrella saanut osakseen lukuisissa tapahtumissa. Orkesteri koostuu niin musiikin ammattilaisista kuin alan kokeneista harrastajistakin, ja vaalii Big Band -musiikin perinteitä kotikaupungissaan.

Illan solisteina loistavat pohjoismaiden kirkkaimmat musikaalitähdet Maria Ylipää ja Alexander Lycke. Maamme monipuolisimpiin taiteilijoihin kuuluva näyttelijä-laulaja Maria Ylipää on tunnettu lukuisista musiikkiteatteri-, elokuva- ja tv-rooleistaan. Musiikin saralla hänet tunnetaan monipuolisena tulkitsijana, joka on kotonaan lavalla niin jazzyhtyeiden ja big bandien kuin sinfoniaorkesterienkin solistina.

Göteborgin teatteri- ja musiikkikorkeakoulusta valmistunut ruotsalainen Alexander Lycke on tehnyt useita merkittäviä musikaalirooleja Ruotsin lisäksi Suomessa, Saksassa ja Englannissa muun muassa musikaaleissa Hair, Jesus Christ Superstar, Les Misérables, Notre Damen kellonsoittaja, Miss Saigon sekä Helsingin Svenska Teaternin menestysmusikaalissa Chess. Sweden Rock Magazine palkitsi hänet Ruotsin parhaana laulajana vuonna 2016.

Konsertin kesto n. 2h, sisältäen väliajan.

Huom! Esityksessä on K-18 anniskelualue aitioissa A ja B. Anniskelualueelle lipun ostanut voi viedä mukanaan katsomoon joko ennen esitystä tai väliajalla ostamansa juoman.

Tapahtumamuutokset mahdollisia.

Tuotanto Tampere-talo

Kommentoi tapahtumaa (0)