event-335209 event-335209

Näyttelyt

Ilmailutaidetta: Petri Kauppi


Järjestäjä:Suomen Ilmailumuseo
Paikka:Suomen Ilmailumuseo
Osoite:Vantaa
Pääsymaksu:
Lähde:Museoliitto

Ilmailutaidetta: Petri Kauppi

Näyttelyyn on vapaa pääsy. Näyttely on nähtävissä museon aukioloaikoina niiltä osin, kun kabinetissa ei ole kokousvarauksia. Voit halutessasi varmistaa kabinetin avoinnaolon asiakaspalvelusta (asiakaspalvelu@ilmailumuseo.fi, (0)9 8700 870).

Petri Kauppi on 51-vuotias järvenpääläinen ilmailua harrastava valokuvaaja. Kauppi tekee omista valokuvistaan ilmailuaiheisia teoksia. Kaupin taiteen tekeminen alkoi vuonna 2017 sattuneen lento-onnettomuuden jälkeen, jolloin hän joutui pitkäksi ajaksi sängyn ”vangiksi” ja kaipasi tekemistä.

Kauppi kertoo käyttävänsä kussakin teoksessa useampaa itse ottamaansa valokuvaa. Kuvien yhteensopivuuden ja muokkauksen hän tekee PhotoShopilla. Osa valokuvista on otettu oikeista lentokoneista lentonäytöksissä tai museoissa, osa erittäin hyvin rakennetuista pienoismalleista.

Petri Kauppi tekee mielellään myös asiakkaan toiveiden mukaan kustomoituja taideteoksia. Hänen taidettaan voi katsella myös Instagramissa: @peteaviationphoto sekä Facebookissa: Pete-AviationPhoto.

Kommentoi tapahtumaa (0)