event-333032 event-333032

Urheilu ja liikunta, Teatteri ja ooppera

Tubecon Games 2024


Järjestäjä:Tampere-talo
Paikka:Tampere-talo
Osoite:Yliopistonkatu 55
33101 Tampere
Pääsymaksu:
Lähde:Tiketti

Tubecon Games 2024

Tubecon Games muuttuu yksipäiväiseksi – ostamasi lippu käy sellaisenaan uutena tapahtumapäivänä la 6.1.2024

Hyvä Tubecon Games -lipunostaja,

Tampereen Tubecon Games -pelitapahtuma uudistuu. Tapahtuma järjestetään sisällöllisistä syistä yksipäiväisenä loppiaislauantaina 6. tammikuuta 2024. Ovet aukeavat lauantaina – aikaisemmin ilmoitetun sijaan – jo klo 10, ja ohjelmaa on aina alkuiltaan saakka. Uusi sisältörikas superlauantai levittäytyy viime vuotta laajempana Tampere-talon kaikkiin kerroksiin.

Lauantaina 6.1.2024 toista kertaa Tampere-talossa järjestettävä koko perheen ikärajaton Tubecon Games -suurtapahtuma kerää yhteen innokkaita Tubecon- ja pelifaneja ympäri Suomen. Pelivaikuttajien kiistaton kuningas Lakko vetää Ison salin lavalla oman hulvattoman show’nsa ja tapaa faneja meet & greetissä. Useita alan palkintoja kahmineen ja tv:stäkin tutun Lakon kanavilla on yhteensä yli miljoona seuraajaa. Suosikkitubettajista mukana ovat myös Mr. Zeus, IlariPro, PAQPA, Niko ja Weksi, Namikolinx, Tinke, Siniverkkarimies ja Nedde. Loput esiintyjät ja aikataulu julkaistaan joulukuun alussa.

Saimme etenkin perheiltä viestiä siitä, kuinka heidän on helpompi päästä loppiaisen lomien takia paikalle lauantaipäivänä. Myös ohjelmiston ja esiintyjien saatavuuden kannalta tapahtuman muuttaminen sisältörikkaaksi ja yksipäiväiseksi on oikea ratkaisu. Haluamme rakentaa lauantaista oikean superpäivän, jonka laajennetusta ja laadukkaasta sisällöstä kaikki pääsevät nauttimaan yhdessä”, Suomen Tubetapahtumat Oy:n toimitusjohtaja Jan Grehn kertoo. 

Lippusi käy sellaisenaan uutena tapahtumapäivänä.

Tubecon Games 2024
La 6.1.2024 klo 10–19
Tampere-talo, Tampere

Sinun ei tarvitse tehdä mitään, vaan jo ostettu lippu käy sellaisenaan uutena tapahtumapäivänä. Loppiaisena pääset kokemaan Tampere-talossa entistä upeamman Tubecon Games -ohjelman! Huomasithan, että avaamme ovet jo aamukymmeneltä? Ymmärrämme myös, ettei lippujen säilyttäminen ole kaikille mahdollista. Jos mieluummin vaihdat lipun arvon Tampere-talon lahjakortiksi tai haluat, että palautamme rahat, tämäkin onnistuu.

YHDEN PÄIVÄN LIPUT (PE 5.1.2024 TAI LA 6.1.2024)

Jo ostetut yhden päivän liput perjantaille 5.1.2024 tai lauantaille 6.1.2024 käyvät sellaisenaan tapahtumapäivänä lauantaina 6.1.2024. Sinun ei siis tarvitse tehdä mitään, vaan pääset yhden päivän lippuasi näyttämällä sisälle tapahtumaan.

KAHDEN PÄIVÄN LIPUT (PE–LA 5.–6.1.2024)

Jo ostetut kahden päivän liput perjantaille ja lauantaille 5.–6.1.2024 käyvät sellaisenaan tapahtumapäivänä lauantaina 6.1.2024. Sinun ei siis tarvitse tehdä mitään, vaan pääset kahden päivän lippuasi näyttämällä sisälle tapahtumaan.

Lisäksi sinulle palautetaan lauantailipun ja kahden päivän lipun hinnan erotus. Huomioithan, että lipun oston yhteydessä maksettua palvelu- tai tilausmaksua ei hyvitetä. Hae lipun hinnan erotuksen palautusta tällä lomakkeella 5.1.2024 mennessä.

KAHDEN PÄIVÄN EARLY BIRD -LIPUT (PE–LA 5.–6.1.2024)

Jo ostetut kahden päivän Early Bird -liput perjantaille ja lauantaille 5.–6.1.2024 käyvät sellaisenaan tapahtumapäivänä lauantaina 6.1.2024. Sinun ei siis tarvitse tehdä mitään, vaan pääset kahden päivän Early Bird -lippuasi näyttämällä sisälle tapahtumaan.

Lisäksi hyvitämme sinulle perjantaipäivän osuuden eli puolet lipun hinnasta. Kahden päivän Early Bird -peruslipun (hinta 50 €) kohdalla hyvitys on 25 € ja kahden päivän Early Bird -perhelipun (hinta 160 €) hyvitys on 80 €. Hae lipun hinnan erotuksen palautusta tällä lomakkeella 5.1.2024 mennessä. Ilmoita lomakkeen viimeisessä kohdassa lipputyypiksi Early Bird -lippu.

LIPUN VAIHTO TAMPERE-TALON LAHJAKORTTIIN

Jos haluat vaihtaa perjantailippusi tai kahden päivän lippusi Tampere-talon lahjakorttiin, ole sähköpostitse yhteydessä osoitteeseen lahjakorttihyvitys@tampere-talo.fi. Voit myös asioida Tampere-talon palvelevassa lipunmyynnissä, jonka aukioloajat löydät täältä.

Tampere-talon lahjakortti on voimassa kaksi vuotta (24 kk) vaihtopäivästä, ja sitä voi käyttää kaikkiin Tampere-talon kulttuurituotantoihin ja palveluihin. Huomioithan, että lipun oston yhteydessä maksettua palvelu- tai tilausmaksua ei hyvitetä. Hae vaihtoa 5.1.2024 mennessä.

LIPUN HINNAN PALAUTUS

Rahapalautukset perjantailipusta tai kahden päivän lipusta haetaan Tiketin verkkopalvelun kautta riippuen siitä. Huomioithan, että lipun oston yhteydessä maksettua palvelu- tai tilausmaksua ei palauteta. Hae palautusta 5.1.2024 mennessä.

KYSYMYKSIÄ?Jos sinulla on mitä tahansa kysyttävää, olethan meihin yhteydessä sähköpostitse osoitteeseen info@tubecon.fi.

Nähdään tammikuussa Tampereella!

Tapahtuman järjestäjät pidättävät oikeuden muutoksiin. 

Tuotanto Tampere-talo ja Tubecon

Tubecon Games
Facebook | Youtube | Instagram @tubeconPerhelippu sisältää sisäänpääsyn neljälle hengelle: 4 hlöä, vähintään 1 aikuinen

Kommentoi tapahtumaa (0)