event-336931 event-336931

Musiikki

MC Eiht, Loasteeze & Friends


Järjestäjä:On the Rocks
Paikka:On the Rocks
Osoite:Mikonkatu 15
00100 Helsinki
Pääsymaksu:alk.25

Lähde:Tiketti

MC Eiht, Loasteeze & Friends

Hip hop -legenda MC Eiht Suomeen yli 10 vuoden tauon jälkeen – keikalla juhlitaan myös Loasteezeen uuden albumin julkaisua

Compton's Most Wanted -ryhmästä soolouralla ponnistanut, West Coast Hip Hopin elävä legenda MC Eiht saapuu keikalle On The Rocksiin helmikuussa. Keikka on osa MC Eihtin Menace II Society 30th anniversary -kiertuetta. Edellisen kerran artisti on esiintynyt Suomessa vuonna 2010.

Los Angelesin kaduilla syntyneen Compton's Most Wantedin ensilevytys näki päivänvalon vuonna 1990, ja ensimmäiset sooloalbuminsa MC Eiht julkaisi vuonna 1994. Artisti on yli 30 vuoden uransa aikana vuorotellut bändi- ja soololevytysten välillä, tehnyt yhteistyötä muun muassa Snoop Doggin kanssa ja näytellyt elokuvissa. 2000-luvulla hän teki vierailun videopelien maailmaan näytellessään Grand Theft Auto: San Andreas -pelissä.

MC Eiht feattaa myös helsinkiläisen tuottaja-dj-mc Loasteezeen uudella "Loasteeze & Friends: The American Dream" -albumilla, jonka julkaisua juhlitaan On The Rocksissa keikan yhteydessä.



Varmista soittoajat keikkapäivänä On The Rocksin sivuilta: www.rocks.fi/tapahtumat

Liput ovelta 28 €, mikäli jäljellä.

Ovella peritään eteispalvelumaksu 3,50 €.

Kommentoi tapahtumaa (0)