event-335188 event-335188

Musiikki, Urheilu ja liikunta, Messut ja markkinat

Pyhä Aisti 2024


Järjestäjä:Pyhätunturi
Paikka:Pyhätunturi
Osoite:
98530 Pelkosenniemi
Pääsymaksu:
Lähde:Tiketti

Pyhä Aisti 2024

PYHÄ AISTI 2024

PERJANTAI 26.4.
Yeboyah
MELO
Grande Mahogany
Viimeinen Räjähdys
Heikka Rissanen
Toimi Tytti
SomBadi

LAUANTAI 27.4.
Karri Koira
Lala Salama
New Ro
Jori Hulkkonen & Jimi Tenor live
DJ hapan korppu
Mary Young
Lil’ Tony
Joni DJ
Marju


PYHÄ AISTI -festivaali tuo ajankohtaista musiikkia sekä keväistä karnevaalitunnelmaa Pyhätunturille. Päivisin rinteissä järjestetään loppukevään parhaimpia laskusessareita, ja iltaisin artistit ja DJt tanssittavat after ski -hengessä festivaalialueella. Viime kerralla tuhatpäisen yleisön kerännyt Pyhä Aisti järjestetään jo kolmatta kertaa.

Festivaalin musiikkitarjonta yhdistelee viime vuosien tapaan tämän hetken kiinnostavimpia liveartisteja sekä klubimusiikin DJtä. Samettiääninen Karri Koira teki tänä vuonna näyttävän paluun Suomen musiikkikentän eturiviin, ja valovoimainen artisti ja suunnannäyttäjä Yeboyah julkaisi myös odotettua uutta musiikkia kuluneen vuoden maaliskuussa. Suomiräpin eklektinen edelläkävijä MELO on päätynyt trapin ja maalailevan indie-rockin kautta iskevään elektroniseen maailmaan. Grande Mahogany puolestaan on yksi tämän hetken musiikillisista pioneereista funkia, vaihtoehtorocka, RnB’tä ja psykeä yhdistelevällä saundillaan. Räiskyvä helsinkiläinen laulaja, lauluntekijä ja tuottaja New Ro tekee modernia poppia ja r’n’b:tä 80- ja 90-luvun nostalgialla höystettynä. Lala Salama taas on dynaaminen rock-trio, joka tunnetaan anteeksipyytelemättömästä herkkyydestä sekä jyrähtelevästä särövallista. Pitkän linjan tekijät, multi-instrumentalisti Jimi Tenor ja elektronisen musiikin tuottaja ja DJ Jori Hulkkonen valjastavat festivaaleilla voimansa yhteisessä livesetissä. Jyrääviä riffejä ja äksönhevisaundia tarjoilee Viimeinen Räjähdys.

DJ-kattauksen ensimmäisten julkaisujen joukossa on Helsingin klubimaailman konkari Lil’ Tony, bassomusiikin taituri Mary Young, Post Baria ja Solstice Festivalia pyörittävä hyvän tuulen lähettiläs Joni DJ, drum'n'bassin eri alalajeja dynaamiseksi kokonaisuudeksi miksaava kotimaan kärkinimi DJ hapan korppu, tanssittavan klubimusiikin virtuoosi SomBadi, DJ, juontaja ja radiopersoona Toimi Tytti sekä niin Burton Helsingin kuin Helsingin klubien tiskin takaa tuttu lumilautailun ja klubimusiikin asiantuntija Heikka Rissanen.

Maksullinen festivaalilippu (K-18) tarjoaa ohjelmaa perjantai- ja lauantai-illalle. Päivisin rinteessä tapahtuva ohjelma on maksutonta ja ikärajatonta.

Festivaalin yhden ja kahden päivän liput nyt myynnissä.Kommentoi tapahtumaa (0)