event-350406 event-350406

Musiikki, Messut ja markkinat

Good Ones Festival


Järjestäjä:Olympia
Paikka:Olympia
Osoite:Satakunnankatu 10
33100 Tampere
Pääsymaksu:alk.12

Lähde:Tiketti

Good Ones Festival

GOOD ONES FESTIVAL - ILTA TÄYNNÄ ELÄMYKSIÄ!


Welcome, step in! Suomen vieraanvaraisin festivaali saapuu Tampereen Olympia Kortteliin. Elämys on näillä festivaaleilla keskiössä, kuitenkaan upeita juomia ja ruokia unohtamatta, joista vastaa mm. Bistro Eloisa, Kajo, cocktailbaari Runar ja monia muita.

Heittäydy siis Good Ones festivaalin huumaan, kun lavalla paahtavat Stepa sekä DJ KesäVesa! Heidän energiansa ja musiikkinsa luovat unohtumattoman tunnelman tälle festivaalille. Olet sitten ravintola-alalla, intohimoinen ruoka ja juomaihminen tai muuten vain kiinnostunut hyvästä fiiliksestä, niin olet tervetullut mukaan nauttimaan!

Maistuvien juomien ja ruokien lisäksi paikan päällä voit seurata myös Good Ones COMPETITION Finaalia.
- Good Ones COMPETITION - On kaikille ravintola-alan tekijöille, joita ohjaa vieraanvaraisuus ja intohimo. Etsimme ennen kaikkea hyvää tyyppiä, joka haluaa olla mukana luomassa elämyksiä. Finalistien joukosta siis kruunataan alan vieraanvaraisin ammattilainen ja Good Ones Brändilähettiläs.
- STEPA - Pohjoisen suomiräpin ääneksikin tituleerattu Stepan keikat eivät tunnetusti jätä ketään kylmäksi.
- DJ KESÄVESA - Musiikkinautinnon erikoismies DJ KesäVesa pitää huolen, että vinyylit pyörii ja tunnelma säilyy katossa läpi illan.
- Bistro Eloisa - Tuo mukanaan hyvää ruokaa, juomaa ja discofiilistä.
- Ravintola Kajo - Vangitsemme vieraamme osaksi taianomaista elämystä makujen puhtauden, vieraanvaraisen palvelun sekä räväköiden yhdistelmien kautta. Kajossa elämys tehdään kaikki aistit huomioiden!
- Runar - Baari, jossa mennään fiilis edellä, kaikessa!
- Lisäksi valtava valikoima alan uusimpia trendejä sekä juomia!

Good Ones kietoo yhteen vieraanvaraisuuden sekä alan-ammattilaisuuden ainutlaatuisella tavalla. Good Ones kääntää perinteiset säännöt ylösalaisin ja tuo vieraanvaraisuuden ansaitsemalleen jalustalle.

Good Ones on kilpailu sekä festivaali, joka lähentää sekä ravintola-alan ammattilaisia, että juomasta ja ruuasta kiinnostuneita ihmisiä toisiinsa. Kaikki me olemme mukana kehittämässä alaa kohti vieraanvaraisempaa, intohimoisempaa, hauskempaa sekä elämyksellisempää tulevaisuutta.

Tule mukaan ja koe Good Ones lumoava tunnelma! Once a Good One always a Good One.Ennakkomyynti jatkuu Tiketissä tapahtumapäivänä klo 24:00 asti. Lipunhinta nousee ovimyyntihinnaksi tapahtumapäivänä klo 15:00. Olympian ovella ei ole lipunmyyntiä.

Tarkista aikataulu osoitteesta: www.olympiakortteli.fi

Lipun hintaan sisältyy eteispalvelumaksu 3 €.

***

Esteettömyys:

Avustaja pääsee tapahtumaan ilmaiseksi avustettavan kanssa samalla lipulla: kyllä
Tapahtumaan on esteetön pääsy pyörätuolilla: kyllä
Tapahtumapaikalla on esteetön WC: ei
Tapahtumassa on pyörätuolikoroke: ei

Kommentoi tapahtumaa (0)