Lasten tapahtumat

Jiri Nikkinen the Beatles Tribute Band - Help! / Rubber Soul -albumikonsertti


Järjestäjä:Jiri Nikkinen The Beatles Tribute Band
Paikka:Tapiolasali, Espoon kulttuurikeskus
Osoite:Kulttuuriaukio 2
02100 Espoo
Pääsymaksu:29.9

Lähde:Lippu.fi

Jiri Nikkinen the Beatles Tribute Band - Help! / Rubber Soul -albumikonsertti

Jiri Nikkinen the Beatles Tribute Band on päässyt The Beatles -albumikonserttisarjassaan nyt vuoteen 1965. Tämän konsertin myötä Jiri Nikkinen yhtyeineen tulee esittäneeksi kaikki viralliset The Beatles -albumit Suomen konserttisaleissa, lukuunottamatta levyä "Yellow Submarine", jossa vain A-puoli on The Beatlesin esittämää musiikkia.

Kuten kaikki aiemmat, tämäkin konsertti tullaan toteuttamaan pieteetillä, rakkaudesta maailman merkittävintä pop-yhtyettä kohtaan. Levyjen kappaleet esitetään niiden oikeassa järjestyksessä, oikein sovituksin ja ajan henkeen pukeutuen. Konsertin ensimmäisellä puoliskolla kuullaan "Help!" ja toisella "Rubber Soul".

Vuonna 1965 maailma oli jo aivan pyörryksissä Beatles-huumasta, jolle ei näyttänyt tulevan loppua. Kaikesta keikkailusta, elokuvanteosta ja promo-sessioista huolimatta aikaa tuntui jäävän uuden musiikin luomiseen jopa kahden albumin verran. Lennon/McCartney-yhteistyö ja luomisvoima olivat huipussaan. Nyt myös Harrisonille annettiin tilaa säveltäjänä kummallakin levyllä kahden kappaleen verran. Heinäkuun lopulla julkaistiin uusi The Beatles -elokuva "Help!". Myös uusin albumi nimettiin elokuvan mukaan. Albumin A-puoli on soundtrack elokuvassa käytettävistä biiseistä, B-puolella on taas muuta studio-materiaalia, kuten yhtyeen yksi tunnetuimmista lauluista "Yesterday".

Hyppää aikamatkalle lähes 60 vuoden taakse ja tule kokemaan kaksi pop-musiikin merkkiteosta, Jiri Nikkinen The Beatles Tribute Bandin esittämänä, joka on sydänjuuriaan myöten vihkiytynyt rakastamalleen yhtyeelle. The Beatlesia et voi enää nähdä, mutta tämän voit!

Kommentoi tapahtumaa (0)