event-344388 event-344388

Musiikki

Jukka Orma & Hot Heros, Tampo, Ngoma


Järjestäjä:Vastavirta-klubi
Paikka:Vastavirta-klubi
Osoite:Pispalan valtatie 39
33250 Tampere
Pääsymaksu:alk.10

Lähde:Tiketti

Jukka Orma & Hot Heros, Tampo, Ngoma

JUKKA ORMA & HOT HEROS + KOOKOSTANGOA JA ZAMROKKIA

JUKKA ORMA & HOT HEROS

Jukka Orma & Hot Heros kulkee yhteistyön tietä joka orkesterin jäsenten ja ykkösluokan kitaratähden välillä on jatkunut matkaten jo toista vuosikymmentä. Kappaleet ja ideat sinkoilevat planeettoina kulkien yhteistä valaistunutta polkua. Sävellyksiä kuullaan bändin omasta sulkakynästä mutta myös muilta tekijöiltä kuten Mahavishnu Orchestralta. Alati alasinta takova Hot Heros valmistelee vuodelle 2024 kolmen uuden albumin julkaisua. Iloiten teille ilmoitamme että myös konsertit Jukka Orman kanssa jatkuvat !

NGOMA

Ngoma on zamrokkia soittava uunituore sambialais-suomalainen yhtye, joka on julkaisemassa debyyttialbumin 2024. Zamrock on musiikkityylilaji, joka syntyi sambiassa 60- ja 70-luvun taitteessa. . Dynaamisilla soittajilla ja vahvalla solistilla varustettu yhtye vie sinut maailmaan, josta et halua tulla takaisin. History in the making! Kokoonpano: Waina Kolomwe (laulu), Ville Salonen (kitara & laulu), Riku Pirttiniemi (basso & laulu) ja Miikka Heikkinen (rummut).

TAMPO

Tampereella operoiva Tampo on Kusti Vuorisen musiikkia soittava

instrumentaalibändi, jonka musiikkia on sanottu 'Kookostangoksi'. Kuvaus on sikäli osuva, että materiaali leikkaa hämmentävän saumattomasti wanhan tangon ja karibialaisen svengin läpi katsomatta aikakauteen tai tyylisääntöihin. Asian voi varmistaa Karkia Mistikan julkaisemalta 'TampoMambo'- livealbumilta (2019).Liput ovelta 12 €, jos jäljellä.

***

Esteetömyys:
Avustaja pääsee tapahtumaan ilmaiseksi avustettavan kanssa samalla lipulla: kyllä
Tapahtumaan on esteetön pääsy pyörätuolilla: kyllä
Tapahtumapaikalla on esteetön WC: ei
Tapahtumassa on pyörätuolikoroke: ei
Pyörätuolia käyttävää tai erityistä avustusta tarvitsevaa asiakasta pyydetään olemaan etukäteen yhteydessä sujuvan sisäänpääsyn varmistamiseksi: rokataoy@gmail.com

Kommentoi tapahtumaa (0)