event-350210 event-350210

Näyttelyt

Kansainvälisenä museopäivänä 18.5.2024 Laura Laineen taiteilijatapaaminen klo 12


Järjestäjä:Suomen lasimuseo
Paikka:Suomen lasimuseo
Osoite:Riihimäki
Pääsymaksu:
Lähde:Museoliitto

Kansainvälisenä museopäivänä 18.5.2024 Laura Laineen taiteilijatapaaminen klo 12

Kansainvälistä museopäivää vietetään lauantaina 18.5.2024. Suomen lasimuseoon on vapaa pääsy koko päivän ajan klo 10–17.

Samana päivänä museon suuressa salissa avautuu Laura Laine – Nature Morte -näyttely. Lasitaiteilija Laura Laineen taide havainnollistaa nuorta ja trendikästä kansainvälisen lasitaiteen tyylisuuntaa. Hän on saavuttanut mainetta sekä kansainvälisesti että kansallisesti. Laine tunnetaan myös muotikuvittajana, joka on työskennellyt muun muassa lukuisille tunnetuille muodin julkaisuille ja kosmetiikkamerkeille. Lasimuseon kesänäyttely tarjoaa monipuolisen katsauksen Laineen urasta erilaisin medioin. Näyttelyn uusien lasiveistosten ja maalausten teemana on vanitas-aihe maalaustaiteessa sekä hollantilaisen ja flaamilaisen 1500- ja 1600-lukujen asetelmamaalauksen kultakausi.

Laura Laine on tavattavissa lasimuseolla Kansainvälisenä museopäivänä klo 12. Taiteilijatapaamisessa Laine kertoo tarkemmin avautuneesta näyttelystään ja työstään lasitaiteilijana. Taiteilijatapaamisen kesto on noin 30 min. Ei ennakkoilmoittautumista.

Tervetuloa!

Kommentoi tapahtumaa (0)