event-335551 event-335551

Lasten tapahtumat, Musiikki

Simon Zion & Ville Luukkonen TRIO


Järjestäjä:Simon Zion & Ville Luukkonen Trio
Paikka:Kouta-Sali
Osoite:Koskikatu 2
87101 Kajaani
Pääsymaksu:20.0

Lähde:Lippu.fi

Simon Zion & Ville Luukkonen TRIO

Simon Zion & Ville Luukkonen TRIO la 25.5.24 klo 19 Kouta-sali
Kesto 1 h 10 min ei sis. väliaikaa

Liput:
20 €/kaikki
Hinnat sis. palvelumaksun.

-------------------------------

Simon Zion & Ville Luukkonen Trio sai alkunsa musiikillisesta kumppanuudesta ja tarpeesta jakaa yhteinen visio liveyleisön kanssa.

Simon Zion on suomalaissyntyinen kitaristi, laulaja, säveltäjä ja tuottaja, joka on asunut valtaosan elämästään Ruotsissa. Siellä hänet tunnetaan ensisijaisesti menestyksestään Ruotsin Idols -ohjelmassa, jonka jälkeen hän on kuitenkin julkaissut aktiivisesti musiikkia hyvin laajalla skaalalla aina perinteisestä jazzmusiikista psykedeeliseen rockiin saakka työskennellessään aktiivisesti Tukholman ja Los Angelesin välillä.

Ville Luukkonen (rummut) ja Zion ovat yhdistäneet voimansa hyvin intiimin akustisen jazzlevyn muodossa. “The Ballad Sessions” esittelee Zionin vahvaa jazztulkintaa, joka johtaa kauas hänen musiikillisille juurilleen. Hänen mukaansa tämä levy on ollut henkisesti tekeillä jo vuosikymmenen ja nyt on vihdoin tullut oikea aika saattaa työ valmiiksi. Tuomo Uusitalo pianossa ja Juuso Rinta bassossa edustavat tahoillaan suomalaisen jazzmusiikin huippua ja ovat täydellinen valinta täydentämään ryhmän herkällä ja juurevalla ilmaisullaan. “The Ballad Sessions” on äänitetty E-studiolla mestariäänittäjä Tommi Vainikaisen toimesta, joka myös vastaa levyn miksauksesta ja masteroinnista.

Simon Zion tunnetaan äärimmäisen karismaattisena ja taitavana live-esiintyjänä, joka hallitsee monenlaiset kokoonpanot sooloesityksistä big bandiin. Simon Zion & Ville Luukkonen trio tulee kiertämään Pohjoismaita ja Eurooppaa vuonna 2024 tuodessaan tuoreet musiikilliset ideat yleisön kuultavaksi.

----------------------------------------------------------------
***
KAIKUKORTTI käy vain Kajaani Infosta noudettaessa!

Lipunmyynti:
Kajaani Info (osoitteessa Pohjolankatu 13) kts. aukioloajat täältä: https://www.kajaani.fi/kaupunki-ja-hallinto/yhteystiedot-ja-asiointi/kajaani-info/
Lipunmyynti tilaisuuksiin tuntia ennen esitystä myös ovella, jos lippuja jää.
Lippuja myyvät myös Suomen muut Lippupisteen myyntipisteet, Lippupisteen verkkokauppa osoitteessa www.lippu.fi ja R-kioskit.

Varaukset: Lippupiste, puh. 0600 900 900 (2 € min+ + mpm/pvm)
Varatut liput on lunastettava Kajaani Infosta tai Lippupisteen toimipaikoista 14 päivän kuluessa varauksesta.

Kajaani Infossa käy maksuvälineenä:
- käteinen, pankki- ja luottokortit
- Smartum-setelit, Smartum-mobiilimaksu (ei käy ovimyynnissä)
- Virikesetelit ja -kortti (ei käy ovimyynnissä)
- Tyky-setelit (ei käy ovimyynnissä)
- ePassi (ei käy ovimyynnissä)
- Eazybreak (ei käy ovimyynnissä)

Kommentoi tapahtumaa (0)