event-346714 event-346714

Musiikki

The Coffinshakers, Pääkallo, Black Totem


Järjestäjä:Bar Loose
Paikka:Bar Loose
Osoite:Annankatu 21
00100 Helsinki
Pääsymaksu:alk.25

Lähde:Tiketti

The Coffinshakers, Pääkallo, Black Totem

Kauhukantri-yhtye The Coffinshakers saapuu toukokuussa konsertoimaan Turkuun ja Helsinkiin

Autenttisen countryn, bluegrassin, folkin sekä amerikkalaisen roots-musiikin hautausmaita yön pimeydessä tonkivan The Coffinshakersin kulmahampaat ovat terävämmät kuin koskaan. Ruotsalainen kauhukantrin airut julkaisi järjestyksessään kolmannen studioalbuminsa Graves, Release Your Dead syyskuussa, jolloin yhtye konsertoi maassamme kolmesti. Toukokuussa on vuorossa seuraavat esiintymiset, kun combo vierailee 24.5. Helsingin Bar Loosessa sekä 25.5. Turussa Utopia-klubilla, jossa vietetään samalla Svart Recordsin 15-vuotisjuhlavuoden avausbakkanaalia.

Bar Loosessa illan avaavat psykedeelistä rockia työstävä Pääkallo sekä kesäkuun alussa kolmannen albuminsa julkaiseva death rock -combo Black Totem.



Jos tapahtumaan on lippuja jäljellä, niitä voi varata puhelinpalvelusta. Nettisivuilta vain suoria ostoja. Puhelinpalvelun kautta varausaika 2 päivää.

Ovella peritään eteispalvelumaksu3,50 €.

Liput ovella 28 €, mikäli jäljellä.

Esteettömyys:
Avustaja pääsee tapahtumaan ilmaiseksi avustettavan kanssa samalla lipulla: kyllä
Tapahtumassa on pyörätuolikoroke: ei
Pyörätuolia käyttävää tai erityistä avustusta tarvitsevaa asiakasta pyydetään olemaan etukäteen yhteydessä sujuvan sisäänpääsyn varmistamiseksi: info@barloose.com

Kommentoi tapahtumaa (0)