event-351912 event-351912

Musiikki, Lasten tapahtumat

UMO Helsinki Ensemble - Kevätjuhla


Järjestäjä:UMO Helsinki Ensemble
Paikka:Savoy-teatteri
Osoite:Kasarmikatu 46-48
00130 Helsinki
Pääsymaksu:0.0

Lähde:Lippu.fi

UMO Helsinki Ensemble - Kevätjuhla

Lounaskonsertti: UMO Helsinki Ensemble – Kevätjuhla

Tässä UMO Helsinki Jazz Orchestran kevätkauden päättävässä lounaskonsertissa nautitaan tuore annos jazzia kahden nuoremman jazzsukupolven kirkkaan tähden luotsaamana. UMOn pasunisti Kasperi Sarikoski ja saksofonisti Max Zenger ovat valikoineet konserttiohjelman molempien omista sävellyksistä.

Sarikoski on soittanut UMOn riveissä vakituisena vuodesta 2019 ja Zenger vuodesta 2023. Molemmat ovat ansioituneita ja aktiivisia muusikoita myös UMOn ulkopuolella.

Kasperi Sarikoski (s. 1988) on esiintynyt lukuisten kotimaisten jazzartistien kanssa ja muun muassa Jukka Linkolan, Jukka Perkon ja Teppo Mäkysen yhtyeissä. Kansainvälisistä orkestereista mainittakoon esiintymiset Duke Ellington Orchestran, Stockholm Jazz Orchestran sekä Jazz at Lincoln Center Orchestran ja Wynton Marsalisin kanssa. Omaa musiikkiaan Sarikoski on julkaissut kaksi levyllistä, Essence sekä 3 + 1, joista jälkimmäisen satoa kuullaan myös lounaskonsertissa.

Max Zenger (s. 1988) johtaa omia yhtyeitään, kuten Maxxxtet ja Globus, jolla voitti ensimmäisen sijan Euroopan yleisradioiden jazzyhtyekilpailussa 2018. Zenger on valittu Pori Jazz Festivaalin nousevaksi kyvyksi 2017 ja Turku Jazz Festivaalin vuoden artistiksi 2018. Hän on myös levy-yhtiö Flame Jazz Recordsin yksi perustajajäsenistä ja toimii Porvoo Jazz Festivalin taiteellisena johtajana. Zenger on julkaissut kymmenen omista sävellyksistään koostuvaa albumia ja soittanut kymmenillä muilla levyillä. Konserttiin Zenger on valikoinut musiikkia Globus-yhtyeensä toiselta Flores-albumilta – jolla sattumoisin soittaa myös Kasperi Sarikoski.

UMO Helsinki Ensemble on UMO Helsinki Jazz Orchestrasta koottu pienempi kokoonpano, jonka muusikoilla on mittava ura niin UMOn riveissä kuin lukuisissa omissa projekteissaan.

Konsertin kesto 1 h.

Kasperi Sarikoski, pasuuna
Max Zenger, alttosaksofoni
Tuomo Uusitalo, piano
Anssi Tirkkonen, rummut
Juuso Rinta, basso

HUOM! Vapaa pääsy, mutta lippu tarvitaan. Hankithan lipun ennakkoon Savoy-teatterin lippuluukulta (0 €) tai Lippu.fi-verkkokaupasta (0 €). http://Lippu.fi:n myyntipisteissä kulut ovat 3 € / tilaus, R-kioskeilla 3 € / tilaus + 1 € / lippu. Max. 4 lippua / varaus. Isommat ryhmävaraukset suoraan Savoysta. Ennakkolipulla sisään klo 11:50 asti. Tämän jälkeen mahdollisesti tyhjäksi jääneet paikat täytetään liputtomilla asiakkailla. Kannattaa tulla ajoissa paikalle, koska saliin ei pääse myöhässä.

Tuotanto: Savoy-teatteri & UMO Helsinki Jazz Orchestra

Savoy-teatterin asiakkaille majoitukset Hotel Havenissa -30 % alennuksella päivän joustavasta hinnasta.
ETUKOODI: SAVOY
Varaa majoitus tästä

Kommentoi tapahtumaa (0)