event-350236 event-350236

Teatteri ja ooppera

Vihervaaran AnnaJärjestäjä:Tikkurilan Teatteri
Paikka:Unikko
Osoite:Unikkotie 2 C, 2. kerros
01300 VANTAA Vantaa
Pääsymaksu:12

Lähde:Netticket

Vihervaaran Anna

Esmeralda-ryhmä:

Rakastettu klassikko Vihervaaran Anna on tarina erilaisuuden voimasta ja unelmien tärkeydestä. Ikääntyvät ja naimattomat sisarukset Matthew ja Marilla tarvitsevat apua Vihervaaran maatilan hoidossa ja päättävät hakea orpokodista pojan avuksi maatilan töihin, mutta vastassa onkin punatukkainen, vilkas ja päättäväinen orpotyttö Anna.

Hänen eläväinen ja herkkä luonteensa sekä kyky nähdä kauneus ympärillään, lumoavat pikkukaupungin asukkaat, mutta myös asettavat hänet joskus hankaluuksiin. Vihervaaran Annan tarina muistuttaa meitä siitä, että jokainen voi löytää paikkansa maailmassa, jos uskomme itseemme ja pysymme uskollisina sydämemme äänelle.

“Minussa on kauhean monta Annaa. Juuri sen vuoksi saan aikaan niin paljon sekaannusta. Olisi ehkä helpompaa, jos olisi vain yksi ainoa Anna. Mutta ei puoliksikaan niin hauskaa!”

Henna Piirron dramatisointi perustuu L.M. Montgomeryn Annan nuoruusvuodet-kirjaan (1908), joka on ilahduttanut lukijoitaan jo useiden sukupolvien ajan. Tämän koskettavan version näytelmästä toteuttaa Tikkurilan Teatterikoulun Esmeralda-ryhmä.

TYÖRYHMÄ:

Ohjaus: Sanna Liski
Puvustus: Anu Kamppila

Rooleissa:

Viivi Alakoski
Sohvi Auvinen
Taika Halpin
Matilda Hyytiä
Moona Kauranne
Lisa Kylkilahti
Fiona Lilleberg
Onni Mielonen
Anni Nurmi
Kerttu Suonperä
Tyyne Toivonen

ESITYKSET:

KE 22.5. klo 20.00, Unikko-sali
SU 26.5. klo 18.15, Teatteri Vantaan Silkkisali

Esityspaikat:
Unikko-sali (osoite Unikkotie 2 C, 2. krs, 01300 Vantaa) & Silkkisali (osoite Silkkitehtaantie 5, Tikkurilantie 44, 01300 Vantaa)

Esityksen kesto: n. 1 h

Liput vain ennakkoon (hinta sisältää NetTicketin palvelumaksut): 12 €
Ennakkolippuja voi myös ostaa Vantaa-infoista (Myyrmäki, Korso, Tikkurila) sekä Stockmann-tavarataloista.HUOM! Kaikki alle 18-vuotiaat pääsevät esitykseen maksutta.

Kommentoi tapahtumaa (0)