event-340255 event-340255

Messut ja markkinat

Hidasta elämää


Järjestäjä:Vinhan kirjakauppa
Paikka:Vinhan kirjakauppa
Osoite:Ruovedentie 15
34600 Ruovesi
Pääsymaksu:
Lähde:Tiketti

Hidasta elämää

Syvällistä kesän kepeydellä – Hyvinvointiluentoja, Hidasta elämää -kirjailijoita, musiikkia ja rentoa kesätunnelmaa

Ensimmäinen Hidasta elämää -yhteisön oma festivaali järjestetään Ruovedellä, 120-vuotiaan Vinhan kirjakaupan ja sen puutarhan ihastuttavassa miljöössä 14.–15.6.2024.

Laskeudu kiireiden ja velvollisuuksien keskeltä huolettomien hetkien halaukseen. Levollisuuden ja ilon ympäristöön nauttimaan hyvästä seurasta, laadukkaasta ohjelmasta, musiikista ja tanssista.

Tapahtuman tavoitteena on lisätä henkistä hyvinvointia ja tarjota sekä mielen että kehon lepoa. Upeat esiintyjämme tarjoavat tietopaketteja ja lempeää osaamistaan hyvinvoinnin eri aloilta.

Festivaalimme on rauhallinen ja sielua ravitseva tapahtuma keskellä pienen kylän nostalgista idylliä ja kesälumousta. Se toimii mainiosti ihanana lomanaloituksena tai hetken rauhoittumisena kesän kiireiden keskelle.

Tule nauttimaan huolettomista kesäpäivistä hitaasti Vinhaan!

Katso festivaalin ohjelma tästä!

Oikeudet muutoksiin pidätetään.Kaikki liput vaihdetaan festivaalin sisääntuloportilla rannekkeeseen.

Saapuminen

Hidasta elämää -festivaali on helposti saavutettavissa.

Jos saavut omalla autolla, suosittelemme parkkeerausta joko Vinhan viereisen OP:n talon taakse tai läheisen kirkon parkkipaikalle. Parkkeeraus on ilmaista.

Olemme järjestäneet Tampereelta bussiyhteyden, sen aikataulun päivitämme tapahtuu kevään kuluessa. Tarkoitus on, että siihen ehtii myös Helsingistä saapuvalla junalla.

Ruovedelle voit matkustaa myös höyrylaiva Tarjanteella (perjantaina Tampereelta ja lauantaina Virrolta). Aikataulut löydät täältä.

Tapahtumapaikat

Festivaali sijoittuu Vinhan kirjakauppan puutarhaan ja viereisen navetan ylisille. Lauantaina osa ohjelmasta tapahtuu läheisessä Sofia Magdalenan kirkossa.

Festivaalin aikana Vinhan kirjakauppaan, galleriaan, kahvilaan ja sen terassille on vapaa pääsy.

Varustautuminen

Jos osallistut joogaan tai workshoppiin tai haluat vain istuskella nurmikolla, ota mukaan oma joogamatto ja / tai pyyhe ja viltti. Sadevarustukseksi suosittelemme sadetakkeja sateensuojien sijaan. Uimaranta sijaitsee lyhyen kävelymatkan päässä, joten myös uimapuku voi olla mukava lisä matkassa.

Narikka

Festivaalialueella ei ole narikkapalvelua.

Ruoka ja juoma

Festivaalialueella myydään ruoka-annoksia. Festivaalialue on osittain anniskelualuetta. Alle 18 vuotiaat voivat osallistua vanhempiensa seurassa. Omien alkoholijuomien tuonti tapahtuma-alueelle on kiellettyä.

Esteettömyys

Mikäli tarvitset festivaalivierailuusi avustajan, hän osallistuu tapahtumaan ilmaiseksi. Tapahtumapaikka on esteetön.

Lisätietoja tapahtumasta voit tarvittaessa kysyä: vinha@vinhankirjakauppa.fi

Kommentoi tapahtumaa (0)