event-335560 event-335560

Teatteri ja ooppera

Ihmisen poika


Järjestäjä:Rauman Kesäteatteri
Paikka:Rauman Kesäteatteri
Osoite:Suvitie 3
26100 Rauma
Pääsymaksu:35.0

Lähde:Lippu.fi

Ihmisen poika

Ihmisen poika on Mikko Kivisen ja Otto Kanervan käsikirjoittama uusi musiikkikomedia. Näytelmän tapahtumat sijoittuvat eristäytyneeseen kyläyhteisöön, jossa aika on pysähtynyt. Kylän henkinen johtaja pitää yhteisöä tiukasti otteessaan ja ”ennen kaikki oli paremmin”.

Kaupan valikoima on niukka ja maitokin myydään joko pusseissa tai suoraan omaan astiaan. Kaikki nykyaikainen on pahasta ja yhteisön elämää värittävät erilaiset kiellot sekä rajoitukset. Lauantaitanssien sijaan vietetään lauantaiseisojaisia, koska ”eihän Olli Lindholmkaan tanssinut”.

Ainakin näennäisesti asukkaat ovat tyytyväisiä ja yhteiselo rauhallista. Kaikki on kuitenkin vaarassa muuttua, kun ulkopuolisen maailman tuulahdukset murtautuvat kylän muurien sisäpuolelle. Kuinka käy, kun yhteisön harmoniseen ulkokuoreen alkaa ilmestyä säröjä?

Työryhmässä huippuammattilaisia, yhteistyötä Yö-yhtyeen kanssa

Ihmisen poika toteutetaan yhteistyössä Yö-yhtyeen kanssa. Musiikin sovitukset ovat esityksen suunnittelevana kapellimestarina toimivan Mikko Kangasjärven käsialaa, joka tunnetaan myös Yön pitkäaikaisena kosketinsoittajana ja musiikkituottajana.

Rooleissa nähdään jälleen upeasti laulavia ja taitavia näyttelijöitä, jotka kaikki nähdään ensimmäistä kertaa Rauman kesäteatterin lavalla. Näyttelijäkaartin muodostavat Kai Hyttinen, Sanna Saarijärvi, Päivi Pylvänäinen, Kalle Pylvänäinen, Annica Milán ja Valtteri Lehtinen.

Rauman kesäteatterin tapaan lavalla nähdään tietysti myös huippumuusikoista koostuva livebändi.

Ihmisen poika Rauman kesäteatterissa 13.6. – 10.8.2024. Katsomo on katettu.

Rauman kesäteatterin toiminnasta vastaa Rauman teatteri

Kommentoi tapahtumaa (0)