event-333569 event-333569

Musiikki, Messut ja markkinat

Iskelmä Festivaali Himos 2024


Järjestäjä:Himos Park
Paikka:Himos Park
Osoite:Länsi-Himoksentie 4
42100 Jämsä
Pääsymaksu:
Lähde:Tiketti

Iskelmä Festivaali Himos 2024

ISKELMÄ HIMOS 2024 - LIPUT & INFO

Iskelmä Festivaalit juhlitaan jälleen Himoksella 27.-29.6.2024.
Himoksella viihdyttävät Suomen suosituin rap-duo JVG, yksi festivaalin toivotuimmista pop-artisteista, 50 vuotta täyttänyt ikinuori Juha Tapio, viihdyttävä bilekone Portion Boys, 40 vuotta sitten julkaistun Nimeni on Dingo -läpimurtoalbumin ympärille rakennetun keikkasetin esittävä Dingo, Tempo, Ram pam pam ja Sammumaton -hiteistään tunnettu, UMK:sta koko kansan tietoisuuteen tullut BESS ja lukuisista jättihiteistään tunnettu tulkitsija Arttu Wiskari. Lisäksi Himoksella päästään kuulemaan legendaarisia -hittejä JP Leppäluodon tulkitsemana. Iskelmäkansalle tarjolla ovat myös Ressu Redfordin isot pop-hitit, Anssi Kelan rock-meno ja useaa platinaa striimanneen Olli Halosen kerrasta päähän iskostuvat, yhteislauluun innostavat iskelmäbiisit.

Himoksen ohjelmistossa nähdään myös poptähti Anna Puu, 20-vuotisjuhlavuottaan viettävä Jonne Aaron, yli 60 miljoonaa striimiä kerännyt pop-laulaja Jannika B, eri tyylilajeistaan tunnettu kestohittien tekijä STIG, tiensä pop-kentän kärkeen raivannut VIIVI ja Neljänsuora-yhtyeestä tunnettu, menestyksekästä soolouraa tekevä Antti Ketonen.

Jo aiemmin Himoksen Iskelmä Festivaali julkistiesiintyjikseen Kaija Koon, Jenni Vartiaisen, BEHMin, Vesterinen Yhtyeineen -kokoonpanon, Eppu Normaalin, KUUMAAn ja Ellinooran.

TORSTAI 27.6.
Vesterinen Yhtyeineen, Yö & JP Leppäluoto, Kaija Koo, Elastinen, BEHM, Ressu Redford

PERJANTAI 28.6.
JVG, Olli Halonen, Dingo, Jonne Aaron, KUUMAA, Jannika B, Ellinoora, Antti Ketonen, STIG

LAUANTAI 29.6.
Juha Tapio, Jenni Vartiainen, Bess, Arttu Wiskari, Anssi Kela, Anna Puu, Portion Boys, VIIVI, Eppu Normaali

Iskelmä Festivaali Himos
Facebook | Instagram
@iskelmafestivaaliFestivaalilippujen varausaika 2 päivää.
Pääsyliput vaihdetaan rannekkeeseen.


RANNEKKEENVAIHTO

Kaikki pääsyliput (paperinen tai elektroninen) vaihdetaan rannekkeiksi. VIP-liput vaihdetaan passiksi ja rannekkeiksi.

Lippuja vaihdetaan rannekkeisiin tapahtuman asiakaspalvelupisteillä. Asiakaspalvelupisteiden sijainnit ja tarkemmat aukioloajat löydät alta. Voit myös vaihtaa 3 päivän tapahtumarannekkeesi ennakkoon. Katso lisätiedot ennakkorannekkeenvaihdosta alta.

Ranneke kiinnitetään suoraan asiakkaan käteen, joten sitä ei saa mukaansa irrallisena rannekkeenvaihtopisteistä, eikä toisen henkilön puolesta ei voi ranneketta noutaa. Huomioittehan, että ranneke ja passi ovat henkilökohtaisa, eikä niitä voi siirtää toiselle asiakkaalle.

Tapahtuman ikäraja on 18 vuotta. Rannekkeenvaihdon yhteydessä asiakkaan ikä tarkistetaan, joten mukana tulee olla virallinen henkilökortti, ajokortti tai passi. Vanhentunut passi tai henkilökortti eivät kelpaa henkilöllisyystodistuksena.

Rannekkeiden päitä ei saa leikata tai polttaa. Emme korvaa rikkoutuneita tai kadonneita rannekkeita. Tarkistathan siis jo rannekkeenvaihtotilanteessa, että ranneke on kunnolla kiinni. Pidätämme oikeuden poistaa rannekkeen toistuvaa häiriötä aiheuttavalta asiakkaalta, emmekä tällöin ole velvollisia korvaamaan asiakkaalle uutta ranneketta.

Tarkistathan myös VIP-passin ja kaulanauhan ja pidät niistä hyvää huolta, sillä emme korvaa myöskään kadonneita VIP-passeja. VIP-asiakkaalla tulee aina olla sekä VIP-ranneke että VIP-passi, vain toisella ei pääse tapahtumaan eikä VIP-alueelle.

 • TORSTAINA VAIHDETAAN:
  3 päivän lippuja ja torstain lippuja, 3 päivän VIP-lippuja ja torstain VIP-lippuja
 • PERJANTAINA VAIHDETAAN:
  3 päivän lippuja, 2 päivän pe-la lippuja, perjantain lippuja, 3 päivän VIP-lippuja ja perjantain VIP-lippuja
 • LAUANTAINA VAIHDETAAN:
  3 päivän lippuja, 2 päivän pe-la lippuja ja lauantain lippuja, 3 päivän VIP-lippuja ja lauantain VIP-lippuja

VIP-LIPPU SISÄLTÄÄ

 • VIP-ranneke ja VIP-passi kaulanauhalla
 • Sisäänpääsy festivaali ja VIP-alueelle
 • Oma sisääntulokaista festivaalialueen porteilla
 • Ilmainen narikka
 • Omat vesi WC:t VIP-alueella
 • Omat anniskeluravintolat VIP-alueella
 • 1 ruokailu päivässä

VIP-lippuja ei ole mahdollista maksaa kulttuurimaksuvälineillä.

SAAVUTETTAVUUS
Avustaja pääsee aina tapahtumaan veloituksetta, mutta avustettavan on ostettava pääsylippu. Myynnissä oleva ”Pyörätuoli + avustaja” -lippu on tarkoitettu vain pyörätuolia käyttävälle asiakkaalle. ”Asiakas + avustaja” -lippu on tarkoitettu kaikille sellaisille asiakkaille, jotka tarvitsevat avustajaa päivittäiseen toimintaansa.

Lipun ostaneiden asiakkaiden yhteystiedot luovutetaan järjestäjälle tiedottamista/ohjeistamista varten.

TURVALLISEMPI TILA
Ostamalla lipun sitoudut turvallisemman tilan periaatteisiimme. Lue lisää Nelonen Median nettisivuilta!


LEIRINTÄ & KARAVAANIALUEET

LEIRINTÄALUEEN LIPUT TULEVAT MYYNTIIN MA 13.11.2023 KLO 09:00!

 • Leirintälippuja ei voi varata.
 • karavaani- ja matkaajalippujen ostorajoitus on 1 lippu/henkilö.

Kirjoitathan ostotilanteessa sähköpostisi oikein, sillä pääsylipun lisäksi sinulle toimitetaan sähköisesti myös tarkemmat saapumisohjeet ja aikataulut lähempänä tapahtumaa. Karavaani- ja matkaajalippujen ostorajoitus on 1 lippu/henkilö, jotta saamme saapumisohjeet lähetettyä oikein jokaiselle karavaanari- ja matkaaja-asiakkaalle.
Ostorajoituksella pyritään myös välttämään lippujen väärinkäyttöä ja jatkomyyntiä epävirallisissa kanavissa.

 • Jokaisella Iskelmä Festivaalin leirintäalueella majoittuvalla, sekä siellä vierailevalla tulee olla voimassa oleva Iskelmä Festivaali Himos -festivaaliranneke. Festivaalirannekkeen tulee olla voimassa majoittumispäivästä tapahtuman loppuun saakka.
  3 päivän lipulla leiriytyminen on sallittu keskiviikosta klo 12.00 – sunnuntaihin klo 12.00
  2 päivän PE-LA lipulla leiriytyminen on sallittu perjantaista klo 10.00 – sunnuntaihin klo 12.00
  Lauantain päivälipulla leiriytyminen on sallittu lauantaista klo 10.00 – sunnuntaihin klo 12.00
  Torstain tai perjantain päivälipuilla TAI 2 päivän TO-PE lipulla ei ole pääsyä leirintäalueelle.

  Mikäli olet ostanut 3 päivän festivaalilipun ja haluat saapua Iskelmän etkoille jo keskiviikkona, olet oikeutettu majoittumaan leirintäalueella jo keskiviikosta alkaen.
  Lisätiedot lipuista: www.iskelmafestivaali.fi/himos

  Iskelmä Himoksen leirintä- ja karavaanipaikkojen myynti alkaa 13.11 klo 09:00, mutta myynnissä on vain rajoitettu määrä paikkoja sekä rajoitetuille alueille. Kaikkia karavaanikansalle tuttuja alueita ei vielä päästä avaamaan Himoksella käynnissä olevien rakennushankkeiden vuoksi.
  Tiedotamme Iskelmäkansaa tilanteesta ja festivaalin karavaanialueiden mahdollisista muutoksista talven aikana, joten pysythän linjoilla!

  Iskelmä Festivaali Himos Facebook | Instagram @iskelmafestivaali

  Iskelmä Himoksen asiakkaita palvelee väliaikaisesti rakennetut karavaanialueet:

  LAAKSO -ALUE
  Tämä karavaanialue sijaitsee noin 700 metrin päässä festivaalialueesta. Laakso-alueesta avataan aluksi myyntiin vain Länsi-Rinteiden alta löytyvän pysäköintialueen puoli. Laakson maasto on tasaista hiekkapohjaa ja alueelta löytyy festivaalivessat sekä suihkut. Alueelta on hyvät pyöräily- ja kävely-yhteydet festarialueelle, tai matkata voi myös festaribussilla!

  NIITTY -ALUE
  Iskelmän Niitty -alue on ruohikkopohjainen alue, joka sijaitsee noin 700 metrin päässä festivaalialueesta. Alueella on festariwc:t sekä konttisuihkut ja nuotiopaikka. Niitty–alueelta on hyvät pyöräily- ja kävely-yhteydet festarialueelle. Matkaa voi taittaa myös festaribussilla! Iskelmä Niityn palveluista päivitämme myöhemmin lisää!

  Niitylle on rakennettu myös valmiiksi pystytetyt majoitusvaihtoehdot kuten Iskelmä teltat ja Iskelmä Premium teltat. Niityllä majoittuvat myös omilla teltoillaan leiriytyjät, ja lisäksi sieltä löytyy sähköttömät karavaani- ja autopaikat.

  HIEKKA –ALUE
  Iskelmä Hiekka –alue on hiekkapohjainen kenttä, joka sijaitsee noin 700 metrin päässä festivaalialueesta. Alueella on festariwc:t ja konttisuihkut. Iskelmä –alueilta on hyvät pyöräily- ja kävely-yhteydet festarialueelle. Matkaa voi taittaa myös festaribussilla! Osa hiekka-alueesta on nykykään asfaltoitua aluetta. Näiden muutosten vuoksi huomioithan, että paikkasi saattaa sijaita asfaltilla jolloin markiisin kiinnittäminen kiiloilla ei onnistu. Jokainen vastaa itse omien painojen tuomisesta leirintään.

  RANTA-ALUE
  Ranta-alue on oma alueensa pohjoisrinteiden luona, Patalahden rannalla. Festivaalialueelle on matkaa noin 2,5 kilometriä. Patajoentie menee alueen läpi, ja ohi kulkee festaribussi tapahtuman aikaan. Ranta-alueelta on myös hyvä kävely-/pyörätie festivaalialueelle. Ranta-alueella on kiinteät vesivessat sekä suihkutilat. Alue on kauniin järven rannalla, mutta ei mahdollista nimestään huolimatta asiakkaille uimista.

  METSÄ-ALUE
  Metsä-alue tarjoaa rauhallisen paikan majoittumiseen, noin 2 kilometrin päässä festivaalialueesta. Metsään on mahdollista ostaa sähköllinen karavaani- tai matkaajapaikka, tai saunallisen ajoneuvon paikka. Metsässä on festivaaliWC:t, konttisuihkut sekä nuotiopaikka.

  Iskelmä Himoksen leirintä- ja karavaanialueet ovat vain festivaalin asiakkaille, ja niillä majoittuakseen jokainen asiakas tarvitsee festivaalilipun tai rannekkeen, joka on voimassa leirintäalueelle saapumisesta aina festivaalin loppuun asti.

  Lisätiedot osoitteesta: www.iskelmafestivaali.fi

  iskelma_himos_2023_karavaanialueet
  Iskelmä Himos karavaanialueet (klikkaa suuremmaksi)


  KARAVAANILIPUT

  KARAVAANIPAIKAT
  Karavaanilippu oikeuttaa karavaanikulkuneuvon (karavaaniauto tai karavaanivaunu ja vetoauto) pääsyyn sille alueelle johon lippu on ostettu. Ajoneuvon maksimipituus 10m.
  SÄHKÖTÖN - Myynnissä Niitty -alueelle
  SÄHKÖLLINEN - Myynnissä kaikille alueille

  MATKAAJALIPPU
  Matkaajalippu oikeuttaa suurikokoisen matkailuajoneuvon kuten esimerkiksi linja-auton, matkailubussin, nightlinerin, kuorma-auton, rekasta muunnetun matkailuajoneuvon tai muun vastaavan majoituskäyttöön suunnitellun tai muokatun ajoneuvon tuomiseen alueelle, johon paikka on ostettu.
  SÄHKÖTÖN - Myynnissä Niitty -alueelle
  SÄHKÖLLINEN - Myynnissä Hiekka, Niitty & Metsä -alueille

  SAUNALLISEN AJONEUVON LIPPU
  Saunallisen ajoneuvon lippu oikeuttaa saunan sisältävän ajoneuvon tuomisen alueelle, johon paikka on ostettu. Saunalliselle ajoneuvon turvallisuus tarkistetaan saavuttaessa järjestyksenvalvonnan toimesta.
  SÄHKÖLLINEN - Myynnissä Hiekka & Metsä -alueille


  TELTTAPAIKAT - LEIRINTÄALUE

  TELTTAPAIKKA OMALLE TELTALLE
  Telttapaikka-lipulla voi tuoda ja pystyttää oman teltan Iskelmän Niitty -alueelle. Telttapaikat ovat telttakohtaisia, eli jos samassa teltassa majoittuu esimerkiksi kolme ihmistä, tarvitsee ryhmän ostaa silti vain yksi telttapaikka. Jokaisella tulee olla kuitenkin olla voimassa oleva festivaaliranneke majoittumispäivästä festivaalin loppuun asti.
  Myynnissä Niitty -alueelle

  ISKELMÄ –TELTTA
  Iskelmä-teltat ovat uusia, puolijoukkuetelttamaisia, siistejä majoitusratkaisuja isommallekin kaveriporukalle! Teltta on valmiiksi pystytetty, ja se on lukittavissa.
  Yhdessä teltassa majoittuu mukavasti sänkyjen kanssa 5 henkeä tai omilla patjoilla 12 henkeä.
  Sängyt on ostettava erikseen lisätilauksena teltan oston yhteydessä. Sänkyjä ei voi ostaa irrallisena ja yksittäin, jotta tiedämme, mihin telttaan ja kuinka monta sänkyä pystyttää.

  Myynnissä Niitty -alueelle

  PREMIUM ISKELMÄ-TELTTA
  Premium iskelmä-teltta sisältää kahden hengen majoituksen sisustetussa luksusteltassa.
  Valmiiksi pystytetyssä teltassa on sängyt, petivaatteet sekä lakanat kahdelle hengelle. Lippuun sisältyy myös autopaikka leirintäalueelta sekä aamiaisboxin kahdelle hengelle.
  Halutessasi voit majoittua Premium Iskelmä-teltassa myös useamman hengen voimin. Lisähenkilöt erillismaksusta: 140€/hlö. Majoittujien maximimäärä teltassa on neljä henkilöä.
  Myynnissä Niitty -alueelle

  AUTOPAIKKA LEIRINTÄALUEELTA
  Lippu sähköttömälle autopaikalle oikeuttaa tuomaan yhden henkilöauton, pakettiauton tai muun vastaavan kulkuneuvon leirintäalueelle. Lippu on tarkoitettu auton tuomiseen telttapaikan viereen tai sen läheisyyteen. Autopaikkalippu on tarkoitettu majoittujille ja heidän tavaroidensa säilytykseen, parkkipaikat muille asiakkaille ovat erikseen.

  Myynnissä Niitty -alueelle

  ISKELMÄPARKKI

  Iskelmä-parkki sijaitsee Länsirinteiden alla noin 1,8km päässä tapahtuma-alueesta. Iskelmäparkista tapahtuma-alueelle kulkee festivaalibussi jonka lipun voit napata 3 eurolla. Iskelmä-parkissa voit pitää autoasi joko yhden päivän ja yön, tai koko tapahtuman ajan. Parkkiin on mahdollista saapua vastaanoton ollessa avoinna. Suosittelemme ostamaan lipun ennakkoon edullisemmalla hinnalla.


  WC-RANNEKKEET

  Himoksella palvelevat Suomen vihreimmät vesi-WC:t tapahtuma-alueella. Pääset hyödyntämään vessoja hankkimalla itsellesi WC-rannekkeen! Suosittelemme ostamaan rannekkeen ennakkoon, jolloin vältyt ruuhkalta tapahtuma-alueen rannekkeenmyyntipisteillä. Alueelta löytyy myös runsaasti tavallisia veloituksettomia festarivessoja, mutta mikäli kaipaat mukavuutta niin WC-ranneke tarjoilee luksusta festivaalipäivääsi.

  FESTARIBUSSIRANNEKE

  Festaribussirannekkeella asiakas voi ajaa koko viikonlopun ajan festaribusseilla. Ilman ranneketta bussikuljetukset maksavat erikseen. Irtoliput on mahdollista ostaa vain bussista paikan päältä. Huomaathan, että festaribussiranneke ei käy Jyväskylän bussimatkoille.

  ISKELMÄ FESTIVAALI HIMOKSEN BUSSIMATKAT JYVÄSKYLÄSTÄ

  Jyväskylässä bussit lähtevät Matkakeskukselta, tilausliikennelaiturista. Himoksella bussit lähtevät Säyryläntien Festaribussi-pysäkiltä. Sama linja-auto pysähtyy Korpilahdella Alkio-opistolla.

  TORSTAI 27.6.
  Menomatka: Jyväskylän matkakeskus klo 14.45 – Himos
  Paluumatka: Himos klo 01.30 - Jyväskylän matkakeskus
  Menomatka: Korpilahti, Alkio-opisto klo 15.30 – Himos
  Paluumatka: Himos klo 01.30 – Korpilahti, Alkio-opisto

  PERJANTAI 28.6.

  Menomatka: Jyväskylän matkakeskus klo 12.45 – Himos
  Menomatka: Jyväskylän matkakeskus klo 14.45 – Himos
  Paluumatka: Himos klo 01.30 - Jyväskylän matkakeskus
  Menomatka: Korpilahti, Alkio-opisto klo 13.30 – Himos
  Menomatka: Korpilahti, Alkio-opisto klo 15.30 – Himos
  Paluumatka: Himos klo 01.30 – Korpilahti, Alkio-opisto

  LAUANTAI 29.6.

  Menomatka: Jyväskylän matkakeskus klo 12.45 – Himos
  Menomatka: Jyväskylän matkakeskus klo 14.45 – Himos
  Paluumatka: Himos klo 01.30 - Jyväskylän matkakeskus
  Menomatka: Korpilahti, Alkio-opisto klo 13.30 – Himos
  Menomatka: Korpilahti, Alkio-opisto klo 15.30 – Himos
  Paluumatka: Himos klo 01.30 – Korpilahti, Alkio-opisto


  Lisätietoa festivaalille saapumisesta löydät täältä.

  Kommentoi tapahtumaa (0)