event-333570 event-333570

Musiikki, Messut ja markkinat

Iskelmä Festivaali Pori 2024


Järjestäjä:Kirjurinluoto
Paikka:Kirjurinluoto
Osoite:
28100 Pori
Pääsymaksu:
Lähde:Tiketti

Iskelmä Festivaali Pori 2024

ISKELMÄ PORI 2024 - LIPUT & INFO

Iskelmä Festivaalit juhlitaan jälleen Porissa 28.-29.6.2024.

Luvassa on Dingon 40-vuotiserikoiskeikka sekä Yön hittejä, viime kevään areenakeikalla hurmanneen JP Leppäluodon, esittämänä. Lisäksi tarjolla ovat Pohjola ja Suomen kesä -biiseillä suomalaisten sydämiin singahtanut, juuri uuden Miten käärmeet lisääntyy -biisin julkaissut Olli Halonen, Pois Kalliosta, Tavikset, Puhu äänellä jonka kuulen, Che Guevara, Pelastaja ja Tehdään jotain kaunista -biiseillään tunnetuksi tullut Happoradio ja iskelmän kestotähti, 30-vuotisjuhlavuottaan viettävä Laura Voutilainen.

Porin Iskelmä Festivaaleille julkistettiin marraskuussa esiintyjiksi Apulanta, Kaija Koo, BEHM, Elastinen, Vesterinen Yhtyeineen ja Eppu Normaali.

PERJANTAI 28.6.
Kaija Koo, Eppu Normaali, Vesterinen Yhtyeineen, Yö & JP Leppäluoto, Laura Voutilainen

LAUANTAI 29.6.
Apulanta, BEHM, Dingo, Elastinen, Olli Halonen, Happoradio

Iskelmä festivaali Pori
Facebook | Instagram @iskelmafestivaaliFestivaalilippujen varausaika 2 päivää.

RANNEKKEENVAIHTO:
Kaikki pääsyliput (paperinen tai elektroninen) vaihdetaan rannekkeiksi sisäänkäynnin luona olevassa rannekkeenvaihtopisteessä tai ennakkorannekkeenvaihtopisteessä. VIP-liput vaihdetaan passiksi ja rannekkeiksi check in -pisteellä. Ranneke on henkilökohtainen eikä sitä voi vaihtaa tai luovuttaa toiselle henkilölle kesken tapahtuman. Jokaisen tulee vaihtaa oma pääsylippunsa itse festivaalirannekkeeksi.

Ranneke mahdollistaa väliaikaisen poistumisen alueelta. Ranneke on henkilökohtainen, eikä sitä voi siirtää toiselle asiakkaalle. Ranneke kiinnitetään aina asiakkaan käteen suoraan, sitä ei saa mukaansa irrallisena rannekkeenvaihtopisteistä.

Tarkistathan jo rannekkeenvaihtotilanteessa, että ranneke on kunnolla kiinni. Rannekkeiden päitä ei saa leikata tai polttaa. Emme korvaa rikkoutuneita tai kadonneita rannekkeita.

Pidätämme oikeuden poistaa rannekkeen toistuvaa häiriötä aiheuttavalta asiakkaalta, emmekä tällöin ole velvollisia korvaamaan asiakkaalle uutta ranneketta.

Tarkistathan vaihtotilanteessa myös VIP-passin ja kaulanauhan ja pidät niistä hyvää huolta, sillä emme korvaa myöskään kadonneita VIP-passeja. VIP-asiakkaalla tulee aina olla sekä VIP-ranneke että VIP-passi, vain toisella ei pääse tapahtumaan eikä VIP-alueelle.

VIP-LIPPU SISÄLTÄÄ:

  • Sisäänpääsyn festivaali sekä VIP-alueelle.
  • VIP-alueen anniskelu- ja ravintolapalvelut.
  • VIP-alueella asiakkaita palvelevat VIP-hostit, oma anniskelupiste sekä wc-tilat
  • VIP-passin ja rannekkeen
  • VIP-lippu sisältää yhden ruuan / päivä.

VIP-lippuja ei ole mahdollista maksaa kulttuurimaksuvälineillä.

PÄIVÄPARKKI

Päiväparkki sijaitsee festivaalialueen välittömässä läheisyydessä. Päiväparkkilippu oikeuttavat pysäköintiin päiväparkkialueella lipussa ilmoitettuna päivänä. Päiväparkkialueelle pysäköidyssä autossa ei saa majoittua.

  • Perjantain päiväparkki mahdollistaa pysäköinnin päiväparkkialueella perjantaista lauantaihin klo 12:00 asti.
  • Lauantain päiväparkki mahdollistaa pysäköinnin päiväparkkialueella lauantaista sunnuntaihin klo 12:00 asti.
  • 2 päivän päiväparkki mahdollistaa pysäköinnin päiväparkkialueella perjantaista sunnuntaihin klo 12:00 asti.

SAAVUTETTAVUUS
Avustaja pääsee aina tapahtumaan veloituksetta, mutta avustettavan on ostettava pääsylippu. Myynnissä oleva ”Pyörätuoli + avustaja” -lippu on tarkoitettu vain pyörätuolia käyttävälle asiakkaalle. ”Asiakas + avustaja” -lippu on tarkoitettu kaikille sellaisille asiakkaille, jotka tarvitsevat avustajaa päivittäiseen toimintaansa. Lue lisää avustajakäytännöistä Iskelmä Festivaalin sivustolta!

Lipun ostaneiden asiakkaiden yhteystiedot luovutetaan järjestäjälle tiedottamista / ohjeistamista varten.

TURVALLISEMPI TILA
Ostamalla lipun sitoudut turvallisemman tilan periaatteisiimme. Lue lisää Nelonen Media Liven sivuilta!

Kommentoi tapahtumaa (0)