event-340745 event-340745

Teatteri ja ooppera

LÄHTISITKÖ musiikkikomedia


Järjestäjä:Lappeenrannan kesäteatteri
Paikka:Lappeenrannan kesäteatteri
Osoite:Kristiinankatu 2 b
53900 Lappeenranta
Pääsymaksu:39.5

Lähde:Lippu.fi

LÄHTISITKÖ musiikkikomedia

Lähtisitkö? on romanttinen musiikkikomedia, jossa tärkeää osaa näyttelee Suomen juhannus!

Mitä tapahtuu kun kuvataiteilija Malla (Vuokko Hovatta) ja ex-miehensä hammaslääkäri Sami (Jani Karvinen) joutuvat yhdessä juhannuksen viettoon samalle mökille? Mallan ja Samin tytär Laura (Sofia Arasola) on saanut entisen avioparin pitkästä aikaa yhteen, koska Lauralla on suuria uutisia puolisonsa Sonjan (Aino Sirje) kanssa. Keskikesän juhlintaan liittyy yllättäen myös nuori komistus Jaakko (Heikki Ranta), jolla tuntuu olevan historiaa yhden jos toisenkin mökillä olevan kanssa. Oman lusikkansa tähän kesäkeittoon sotkee mökin varsinainen omistaja Jan-Ove (Ville Pusa), joka osallistuu tiiviisti juhannuksen tapahtumiin. Esitystä rytmittävät Pave Maijasen tunnetut hitit kuten "Lähtisitkö", "Elämän nälkä" ja "Jano".

Lappeenrannan kesäteatterin näyttämöllä nähdään huikea kattaus tunnettuja suomalaisia näyttelijöitä!
Heikki Ranta on tunnettu TV- ja elokuva töistään (mm. Napapiirin sankarit, Putous, Pohjoisen tähti). Lisäksi Heikki on näytellyt mm. Kirkaa Helsingin kaupunginteatterin musikaalissa. Vuokko Hovatta on pitkän linjan näyttelijä ja muusikko. Vuokko on tuttu Helsingin kaupunginteatterin ja Kansallisteatterin lavoilta, kuin myös Ultra Bra yhtyeen solistina. Jani Karvinen on Kansallisteatterin vakituinen näyttelijä, Aino Sirje on tuttu Lappeenrannan kaupunginteatterista. Sofia Arasolan on voinut bongata vaikka Rantabaari -sarjassa tai Turun kaupunginteatterin lavalla. Ville Pusa on palkittu muusikko ja näyttelijä, joka on ollut monessa mukana.

Miten exät ja nyxät selviävät yhteisestä juhannuksesta? Montako salaisuutta tulee julki, ennen kuin koko kokko on kokonaan hiipunut?

Tule mukaan kesän iloisimpaan komediaan, lauletaan ja nauretaan yhdessä!

SAAPUMINEN:
Lappeenrannan kesäteatteri sijaitsee Saimaan ympäröimällä korkealla niemellä, jonne on rakennettu linnoitusrakennelmia jo 1700-luvulla. Kesäteatteri on rakennettu entisöityjen linnoitusvallien lomaan. Sekä näyttämö että katsomo on katettu. Teatteri on esteetön, ja siellä on kesäteatterikahvila. Näytelmien lisäksi kesäteatterilla järjestetään yleisötapahtumia, konsertteja yms. Kesäteatterin osoite on Kristiinankatu 2b.

Alueella on myös kolme kaupungin museota, ravintoloita, kahviloita, käsityöläisten myymälöitä ja Suomen vanhin ortodoksinen kirkko.

Lappeenrannan vilkas satama-alue esiintymislavoineen, ravintolalaivoineen ja torikojuineen on vain kiven heiton päässä kesäteatterista.

PYSÄKÖINTI LINNOITUKSELLA:
Katariinan tori sijaitsee n. 800 metrin päässä keskustasta ja on helposti saavutettavissa jalkaisin, pyörällä ja autolla.

Alueelle pääsee vain mukulakivikatua pitkin. Katariinan toria on mahdollista käyttää myös pysäköintipaikkana, osoite on Kristiinankatu 16, 53900 Lappeenranta.

Kristiinankadun varrella on muutamia pysäköintipaikkoja. Kävelymatkan päässä sijaitsee runsaasti pysäköintipaikkoja mm. linnoituksen kärjessä sekä kaupunginlahden itärannalla.


***
- Saattajaliput (1,60 €) saatavilla lippu.fin puhelinpalvelusta (nro 0600 900 900, hinta 2 €/min + pvm/mpm, avoinna ma-la klo 9-21 ja su klo 10-18) sekä täyden palvelun myyntipisteistä ja R-kioskeilta kautta maan.

Kommentoi tapahtumaa (0)