event-346734 event-346734

Teatteri ja ooppera

Max & Moritz


Järjestäjä:Linnake Bastion Ungern
Paikka:Linnake Bastion Ungern
Osoite:Ungernintie 1
07900 Loviisa
Pääsymaksu:
Lähde:Tiketti

Max & Moritz

Max & Moritz

Jukka Linkolan säveltämä ja Pertsa Reposen 80-luvulla kirjoittama klassikkomusikaali Max & Moritz kertoo kahdesta vintiöstä, jotka eivät lakkaa tekemästä kepposia.

Lapset saavat aikuiset hermoraunioiksi näiden yrittäessä keksiä keinoja, joilla kurittomat lapset saataisiin noudattamaan sääntöjä. Max ja Moritz haluaisivat vain elää hetkessä ja nauttia, mutta törmäävät jatkuvasti aikuisten tahtoon. Tarttuvat melodiat ja vauhdikkaat käänteet takaavat koko perheen musiikkiteatterielämyksen.

Musikaali saa kesällä 2024 kauan odotetun Loviisan ensi-iltansa!

Huumorin ja räiskyvän meiningin lisäksi on musikaalissa tänä päivänä erityisen ajankohtainen sanoma. Esitys pohjautuu Wilhelm Buschin klassikkotarinaan 1800-luvulta, jota pidetään alkuna vapausfantasioista kertovalle lastenkirjallisuudelle. Monien muiden satuhahmojen tapaan Max ja Moritz kasvavat ilman vanhempia ja heiltä puuttuu aikuisten hoiva ja kasvatus.

Tähän päivään päivitetyn esityksen ohjaa Ville Saukkonen, rooleissa nähdään laulajat Anni Niemelä, Mia´Heikkinen ja Reetta Ristimäki, ja soitinyhtyeessä soittavat Hannu Risku, Esko Grundström ja Kalle Katz. Puvustus ja lavastus on Hanna Hakkaraisen suunnittelema. Korrepetiittorina toimii Jussi Littunen.

Esityksen tuottaa Greta Tuotanto.

***

Instagram
Facebook
YoutubeValitettavasti Greta Tuotanto joutuu peruuttamaan Max & Moritz -musikaalin esitykset Loviisan Bastion Ungern -linnakkeella 26.-29.6.2024.

Sen sijaan musikaalista järjestetään yksi ilmaisesitys loviisalaisille ke 26.6. klo 19-20 Loviisan Työväentalolla (Pernajankatu 4, 07900 Loviisa), jonne on vapaa pääsy saapumisjärjestyksessä, lämpimästi tervetuloa!


Kesto n. 1h. Ei väliaikaa.

Lippuja myynnissä ovelta tuntia ennen esitysten alkua. Lippuja myynnissä ovella rajoitetusti.

Esteettämyystiedot:
Tapahtumapaikassa on esteetön pääsy pyörätuolille: kyllä
Saattaja pääsee ilmaiseksi tapahtumaan: kyllä

Ei esteetöntä wc:tä, ei pyörätuolikoroketta
Pyörätuoliasiakas voi olla yhteydessä tapahtumapaikkaan/järjestäjään etukäteen: nea.huovinen@gretatuotanto.fi

Kommentoi tapahtumaa (0)