event-350867 event-350867

Urheilu ja liikunta

Opi suppailemaan! Elämyksellinen SUP-lautailukurssi Eurajoella 29.6.2024


Järjestäjä:Sandrian villi luonto
Paikka:Pinkjärvi, Eurajoki
Osoite:Isoluodontie 174
29100 Luvia
Pääsymaksu:135

Lähde:Tapahtumainfo

Opi suppailemaan! Elämyksellinen SUP-lautailukurssi Eurajoella 29.6.2024

Ota haltuun SUP-lautailun salat ja vietä elämyksellinen kesäpäivä Eurajoen upealla Pinkjärvellä. Opetuksen, opastetun SUP-retken ja suppailuvälineiden lisäksi kurssipäivän hintaan sisältyy kolme ruokailua kahvitteluineen sekä rantasaunan lempeät löylyt.
Tämä SUP-lautailukurssi on omiaan sinulle erityisesti, jos

 • Et ole koskaan ennen suppaillut ja haluaisit tutustua lajiin turvallisesti kokeneen SUP-lautailijan ja koulutetun melontaohjaajan opastuksessa.

 • Olet joskus kokeillut suppailua, mutta kokeilu ei ole sujunut odotetusti. SUP-lautailu on tuntunut raskaalta, vaikealta tai muuten epämiellyttävältä. Todennäköisesti olet kokeillut lajia huonolaatuisilla välineillä tai tekniikkasi on ollut pielessä – pahimmassa tapauksessa molemmat. Oikeilla välineillä ja oikealla tekniikalla SUP-lautailu nautinnollinen ja elämyksellinen tapa liikkua luonnossa jälkiä jättämättä sekä edistää samalla fyysistä ja henkistä hyvinvointia.

 • Haluat oppia oikean tekniikan, saada tietoa erilaisista SUP-lautailuvälineistä oman laudan hankintaa varten ja/tai suunnittelemaan ja toteuttamaan omatoimisesti turvallisen ja vastuullisesti toteutetun SUP-lautailuretken.

 • Haluat viettää rennon ja ikimuistoisen kesäpäivän luonnon helmassa nauttien paikallisten pienyrittäjien tarjoamista palveluista samanhenkisten ihmisten parissa.
Mitä SUP-lautailukurssilta voi odottaa?

Käynnistämme kurssipäivän Pinkjärven rannalla sijaitsevassa EURHOiAssa (Isoluodontie 174, 29100 Luvia) aamukahvin ja suolaisen pikkusyötävän merkeissä. Kahvittelun lomassa käymme läpi SUP-lautailun perusasioita ja -tekniikoita ennen kuin suuntaamme lautojen kanssa vesille.

Aamupäivän vietämme opetellen ja harjoitellen SUP-lautailun perusteita suojaisissa ja turvallisissa olosuhteissa rannan läheisyydessä. Lounastauon jälkeen suuntaamme parin tunnin SUP-lautailuretkelle, jonka aikana pääset kokeilemaan erilaisia SUP-lautoja vaihtuvissa maisemissa ja olosuhteissa.

Retken jälkeen palaamme EURHOiAn rantaan ja kruunaamme kurssipäivän kesäisellä grilliaterialla sekä rantasaunan lempeillä löylyillä.


Tietoa kurssikohteesta

Eurajoella sijaitseva Pinkjärven alue kuuluu merkittävien luontoarvojensa ansiosta Natura 2000 -ohjelmaan. Puhdasvetinen Pinkjärvi on mainio suppailukohde, sillä sen rannoilla elelee vain vähän ihmisiä, ja moottoroitu veneliikenne on käytännössä olematonta. Tutustu Pinkjärveen Metsähallituksen sivuilla.

Pinkjärven rannalla sijaitseva EURHOiA tarjoaa luontoon ja hyvinvointiin keskittyviä matkailu- ja kokouspalveluja upeiden puutarhojensa suojaamassa, rustiikkisessa pihapiirissä. Tutustu EURHOiAan ja kurssimiljööseen yrityksen omilla sivuilla.

Ohjaajana kurssilla toimii Sandrian villin luonnon yrittäjä Saana Jaakkola – koulutettu melontaohjaaja, luontomatkailunohjaaja sekä erä- ja luonto-opas.


Hyvä tietää:

 • Kurssille mahtuu enintään 6 osallistujaa. Paikat täyttyvät varausjärjestyksessä.

 • Kurssille on ilmoittauduttava viimeistään 22.6.2024. Kurssimaksu maksetaan kokonaisuudessaan ilmoittautumisen yhteydessä. Kurssimaksun voi maksaa liikuntaeduilla (Smartum, ePassi, Edenred).

 • Muistathan kertoa mahdollisista ruoka-aineallergioista verkkokaupan kassalla kohdassa "lisätiedot". Voit myös kertoa, jos sinulla on jokin SUP-lautailuun mahdollisesti vaikuttava sairaus tai muu terveystekijä (esim. tajunnan tasoon tai tasapainoon vaikuttava sairaus tai veteen liittyvä pelkotila).


Kurssipäivän aikana opit:

 • Tärkeimmät turvalliseen ja vastuulliseen suppailuun liittyvät asiat.

 • Mitä pitää ottaa huomioon SUP-laudan valinnassa ja mitä muita varusteita SUP-lautailija tarvitsee.

 • Hallitsemaan SUP-lautaa itsevarmasti sekä taitamaan SUP-lautailun perustekniikat.

 • Suunnittelemaan ja toteuttamaan turvallisen ja nautinnollisen SUP-lautailuretken omatoimisesti.


Kurssin hinta (135 €/hlö) sisältää:

 • Idyllisen kurssimiljöön Eurajoella sijaitsevan Pinkjärven rannalla.

 • EURHOiAn palvelut ja fasiliteettien käytön.

 • Henkilökohtaisen SUP-lautailuopetuksen, retkiohjauksen sekä SUP-lautailuvälineet.

 • Kolme ruokailua: aamukahvit suolaisen palan kera, lounaan ja lounaskahvit sekä kesäisen grilliruoan ja jälkiruokakahvit.

 • Rantasaunan löylyt sekä uintimahdollisuuden.

 • Turvallisuussuunnitelman sekä

 • arvonlisäveron 24 %.


Kurssin voi maksaa myös Smartumin, ePassin ja Edenredin liikuntaeduilla. Huomaathan, että liikuntaedut ovat henkilökohtaisia etuuksia, joten voit maksaa liikuntaedulla vain oman osallistumisesi.

Kurssilla on säävaraus. Jos kurssi joudutaan perumaan tai siirtämään eikä uusi ajankohta sovi sinulle, saat varauksesta täyden hinnan takaisin.

Kommentoi tapahtumaa (0)