event-325355 event-325355

Messut ja markkinat, Muut, Kurssit

SuomiAreena 2024


Järjestäjä:SuomiAreena
Paikka:Porin keskusta
Osoite:28100 Pori
Pääsymaksu:
Lähde:Tapahtumainfo

SuomiAreena 2024

Suomen suurin yhteiskunnallinen festivaali SuomiAreena järjestetään ensi kesänä Porissa historiallisesti jo kesäkuun viimeisellä viikolla 25.-28.6.2024. Tapahtuman järjestävät yhdessä MTV ja Porin kaupunki.

SuomiAreena on vuosittainen tapahtuma, joka järjestetään Porissa keskikesällä. Tapahtuma kestää noin viikon ja se on avoin kaikille yleisölle. SuomiAreena on Suomen suurin yhteiskunnallinen keskustelutapahtuma, johon osallistuu niin poliitikkoja, yritysjohtajia, aktivisteja, mediaa kuin kansalaisiakin.

SuomiAreenan ohjelma koostuu erilaisista keskustelutilaisuuksista, seminaareista, luennoista, paneelikeskusteluista ja muista tapahtumista. Aiheet vaihtelevat vuosittain, mutta käsittelevät yleensä ajankohtaisia yhteiskunnallisia kysymyksiä, kuten taloutta, politiikkaa, hyvinvointia, tasa-arvoa ja ympäristöä.

Tapahtumapaikkoina toimivat Porin Kansallisteatteri, Promenadi-lava, Porin tori ja muut eri tilat ympäri kaupunkia. SuomiAreenalla pääsee kuulemaan merkittäviä puhujia ja osallistumaan mielenkiintoisiin keskusteluihin eri aiheista. Tapahtumassa on myös mahdollista verkostoitua ja keskustella niin ammattilaisten kuin muiden osallistujien kanssa.

SuomiAreenan yhteydessä järjestetään myös erilaisia kulttuuritapahtumia, kuten musiikkikonsertteja, näyttelyitä ja teatteriesityksiä. Näiden tapahtumien avulla halutaan tuoda lisää sisältöä ja viihdykettä tapahtuman kävijöille.

SuomiAreena on saavuttanut suuren suosion vuosien varrella ja se houkuttelee joka vuosi paljon osallistujia eri puolilta Suomea. Tapahtumaa seurataan myös laajasti mediassa. SuomiAreena tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden osallistua yhteiskunnalliseen keskusteluun ja saada uusia näkökulmia eri aiheisiin.

Kommentoi tapahtumaa (0)